Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή ΝΔ Β' Θεσ/νίκης κ.Παντελή Τσακίρη

Στην κατάμεστη αίθουσα του Rose Garden πραγματοποιήθηκε χθες το βράδι η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή ΝΔ Β Θεσσαλονίκης κ.Παντελή Τσακίρη.

Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειαρχής κ .Απόστολος Τζιτζικώστας , οι περιφερειακοί σύμβουλοι Τσαμασλής Γιώργος, Έφη Βασιλειάδου,Κώστας Πάλλας, Αντώνης Μπάμιατζης, Νίτνος Κούης, Βασίλης Ανατολίτης και Γιώργος Καγιάς.
Αισθητή ήταν η παρουσία των δημάρχων της Β' Θεσ/νίκης, όπως ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ.Σαραμάντος , ο Δήμαρχος Δέλτα κ.Γλώσσης Γιώργος και ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Αναστασιάδης Γιάννης καθώς και πλήθος αντιδημάρχων και αυτοδιοικητικών στελεχών.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Τσάμης, ο τέως βουλευτής κ. Κώστας Ζαχαράκης και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης κ.Στράτος Γρομπανόπουλος.
Σε μία εγκάρδια ατμόσφαιρα και μ εταξύ χειροκροτημάτων και συνθημάτων ο Παντελής ευχαρίστησε του ς φίλους του για την αθρόα προσέλευση και ζήτησε τη συστράτευση όλων για την εκλογική μάχη της Κυριακής η οποία , όπως χαρακτηριστικά είπε «είναι μία αναμέτρηση της ευθύνης με την προχειρότητα. Η απάντηση σε ένα πολιτικό σύστημα που δε γίνεται να αλλάξει χωρίς να αλλάξουμε τα πρόσωπα. Αυτό σημαίνει να αλλάξουμε ψήφο!»
Πηγή: seleo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου