Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Από σήμερα έργα συντήρησης στη γέφυρα του Αξιού - Τι πρέπει να προσέχουν οι οδηγοί

Tην εκτέλεση εργασιών επισκευής της γέφυρας του ποταμού Αξιού, στην Εθνική οδό Θεσ/νίκης – Αθηνών (Π.Α.Θ.Ε.) στο κλάδο πορείας από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Από σήμερα, η κυκλοφορία των οχημάτων στον αυτ/μο Π.Α.Θ.Ε., στο ύψος της γέφυρας του ποταμού Αξιού(Χ.Θ. 485+000) και για μήκος περίπου πεντακοσίων(500) μέτρων, στο ρεύμα πορείας από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, θα διεξάγεται από μία(1) λωρίδα κυκλοφορίας ελάχιστου πλάτους 4,50μέτρων, ενώ η αντίστοιχη εργοταξιακή σήμανση θα εκτείνεται σε μήκος περίπου δύο(2) χιλιομέτρων πριν από τη γέφυρα.


- Επισημαίνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στο κλάδο πορείας από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη δεν θα επηρεαστεί κατά τη διάρκεια των εργασιών. - Οι εργασίες καθώς και ο περιορισμός της κυκλοφορίας θα διαρκέσουν 100 ημέρες.

Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από την Υπηρεσία μας.
Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η Υπηρεσία μας θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα τροχαίας.
Παρακαλούνται οι οδηγοί που θα κινούνται στις περιοχές των έργων, να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται προς τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης και να προσαρμόζουν ανάλογα την ταχύτητα των οχημάτων τους προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων. 
Πηγή: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου