Τρίτη 29 Μαΐου 2012

"Aπαράδεκτη η ίδρυση λαχαναγοράς στο Μπλαγκόεβγκρατ της Βουλγαρίας "

Με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Μαΐου 2012 συνάντηση με τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη, κ. Διονύση Ψωμιάδη, παρουσία και του Προέδρου του Συνδέσμου Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Χαραλαμπίδη. Θέμα της συνάντησης ήταν η απόφαση της ΚΑΘ Α.Ε. για ίδρυση λαχαναγοράς στο Μπλαγκόεβγκρατ της Βουλγαρίας.

Επειδή η απαράδεκτη αυτή ενέργεια προκαλεί έντονα προβλήματα τόσο σε 220 και πλέον επιχειρήσεις που λειτουργούν εντός του χώρου της Λαχαναγοράς όσο και γενικά στην οικονομία της πόλης, ζητήθηκε από τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη η συμπαράστασή του προκειμένου να σταματήσει άμεσα, λόγω του ότι μόνο δυσμενή αποτελέσματα θα έχει για την λαχαναγορά και για την οικονομία της Θεσσαλονίκης, ενώ αντίθετα θα ωφελήσει τον αντίστοιχο χώρο της Βουλγαρίας.

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, ο οποίος άκουσε με προσοχή το αίτημα της Ομοσπονδίας, υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει ευνοϊκά το όλο ζήτημα, έτσι ώστε να μην καταστραφούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις της λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης και να μην ζημιωθεί γενικά η οικονομία της πόλης μας.

Για την Ο.Ε.Ε.Θ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΝΔΡΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου