Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Καθηγητής Ιωαννίδης με στατιστικά για τον Κορονοϊό και τους θανάτους - Ελληνικό Εθνικό Lockdown No2

Δείτε την Εκπομπή Αντιθέσεις  στο ΚΡΗΤΗ TV στο στούντιο  ο Γιάννης Ιωαννίδης, καθηγητής παθολογίας, έρευνας και πολιτικής υγείας, επιστημών δεδομένων και στατιστικής, διευθυντής του κέντρου Metrics στο Πανεπιστήμιο Stanford των ΗΠΑ. Ο Γιάννης Ιωαννίδης σε μία μεγάλη συζήτηση για όλα τα ζητήματα του SARS – CoV2 και της νόσου που προκαλεί Covid-19.

Στο στούντιο των Αντιθέσεων ο Γιάννης Ιωαννίδης, καθηγητής παθολογίας, έρευνας και πολιτικής υγείας, επιστημών δεδομένων και στατιστικής, διευθυντής του κέντρου Metrics στο Πανεπιστήμιο Stanford των ΗΠΑ. Ο Γιάννης Ιωαννίδης σε μία μεγάλη συζήτηση για όλα τα ζητήματα του SARS – CoV2 και της νόσου που προκαλεί Covid-19. Ταυτόχρονα με αφορμή το νέο του βιβλίο « Λόγω κρυμμένα λογοκριμένα» ανοίγει το πεδίο μίας ευρύτερης προσέγγισης που αγγίζει ακόμη και τα «άβατα» της επιστήμης για τα λανθασμένα αποτελέσματα της ιατρικής έρευνας σε μεγάλες και μικρές στιγμές της ανθρωπότητας, τον διάλογο όταν δεν υπάρχει πλέον μέθοδος και το νόημα της ζωής ως αξία της επιστημονικής κοινότητας.

Στην εκπομπή παρεμβαίνουν: 

  • Ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας, Καθηγητής Αιματολογίας - Αιμόστασης στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, Διευθυντής του τομέα Θρόμβωσης – Αιμόστασης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Tenon. 
  • Ο Χαράλαμπος Γώγος, Μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας/ Παθολόγος - Λοιμωξιολόγος, Καθηγητής Παθολογίας Ιατρικού Τμήματος Πανεπιστημίου Πατρών.
  •  Ο Δημήτρης Κουρέτας, Καθηγητής στο Τμήμα Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
  • Ο Απόστολος Βανταράκης, Καθηγητής Υγιεινής του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών/ Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων. 
  • Ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, Ερευνητής στα Πανεπιστήμια Πατρών και Δυτικής Αττικής / Καρδιολόγος

🔵 Πως ερμηνεύεται η αύξηση του ρυθμού μεταδοτικότητας του ιού στην κοινότητα; 

🔵 Είναι μία και μόνο η επιστημονική άποψη για τους δείκτες, την θνητότητα, τα περιστατικά και τα τεστ; 

🔵 Τι έγινε και τι δεν έγινε 8 μήνες μετά το πρώτο Lockdown γιατί επανερχόμαστε σε αυτή την επιλογή για δεύτερη φορά, τι θα γίνει και τι θα έπρεπε να γίνει μετά; 

🔵 Ποιες είναι οι προσεγγίσεις στην επιστημονική κοινότητα, γιατί είναι κρίσιμη η επιδημιολογική καταγραφή στον πληθυσμό με ποιους κανόνες και ποιες προϋποθέσεις 

🔵 Τι συμβαίνει στην Ευρώπη και Παγκόσμια, ποια η αλήθεια για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, τι γίνεται με την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας 

🔵 Όλα τα τελευταία δεδομένα για τον ιό και την νόσο του, τους τρόπους αντιμετώπισης και τις προσδοκίες για απαντήσεις 

🔵 Ποια η αλήθεια, για αριθμούς, δείκτες γύρω από την νόσο, την ανοσία αλλά και τον τρόπο που πραγματοποιούνται τα τεστ και τα δεδομένα τους;

Πηγή: ΚΡΗΤΗ TV

1 σχόλιο:

  1. Δεν προτείνει τίποτα όμως. Αυτό που λέει για μαζικά τεστ είναι αν εφαρμοστό εδώ. Το επιχειρησε η Σλοβακία με 50,000 προσωπικό να κάνει τεστ σε 3,500,000 κόσμο με μεγάλο ποσοστό σφάλματος κοντά στο 80%!Τι έγινε τεκικε; Μια τρύπα στο νερό. Ξόδεψε εκατομμύρια και άλλες τόσες εργατοώρες και ταλαιπωρία και σήμερα, δύο εβδομάδες μετά έχει 3,000 κρούσματα. Αλλά είναι εύκολο να λαϊκίζεις. Το δύσκολο είναι να παίρνεις επώδυνες αποφάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή