Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Δήμος Χαλκηδόνος: Παραχώρηση προκάτ οικίσκου στο Κ.Υ. Κουφαλίων για τις ανάγκες του ελέγχου πιθανών κρουσμάτων Covid-19

Στην παραχώρηση ενός οικίσκου προς το Κέντρο Υγείας Κουφαλίων προχώρησε σήμερα ο Δήμος Χαλκηδόνος προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες που έχουν ανακύψει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Να αναφέρουμε ότι με την υπ. αριθμ. 5/6-4-2020 τακτική - δια περιφοράς συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκηδόνος,  υπήρχε απόφαση με ΑΔΑ: ΩΒΙΟΩΗ2-76Ζ, ψήφιση (κατά  πλειοψηφία) πίστωσης των 10.000€ για προμήθεια τουλάχιστον μία σκηνής στρατιωτικού τύπου, με την σκέψη πως ίσως χρειαστούν και περισσότερες, για χρήση από το Κέντρο Υγείας Κουφαλίων λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19. Με πρόταση των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης. Δείτε την απόφαση ΕΔΩ

Ο οικίσκος, στον οποίο θα εξετάζονται οι ασθενείς που προσέρχονται στο Κ.Υ. με συμπτώματα Covid-19, τοποθετήθηκε στον αύλειο χώρο του Κέντρου Υγείας και αναμένεται να τεθεί άμεσα σε λειτουργία.
 
Η παράδοση του προκάτ οικίσκου έγινε παρουσία του Δημάρχου Χαλκηδόνος Σταύρου Αναγνωστόπουλου, του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας Μενέλαο Κορδονούρη και της Διευθύντριας του Κέντρου Υγείας Αλίκης Αναστασιάδου.

Η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Κουφαλίων, Αλίκη Αναστασιάδου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Χαλκηδόνος για την άμεση ανταπόκριση του και τη συνεχή στήριξη που τους παρέχει η διοίκηση του Δήμου τονίζοντας ότι “είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή η δημοτική αρχή στέκεται στο πλευρό μας”. “Ο προκάτ οικίσκος θα μας βοηθήσει προκειμένου οι ασθενείς με συμπτώματα κορωνοϊού να μην έρχονται σε επαφή με ασθενείς που προσέρχονται στο χώρο για άλλου είδους προβλήματα υγείας”, είπε η κα Αναστασιάδου.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος Σταύρος Αναγνωστόπουλος τόνισε ότι “ο δήμος μας βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό του Κέντρου Υγείας Κουφαλίων και στηρίζουμε με κάθε τρόπο την προσπάθεια που καταβάλει η διοίκηση και το νοσηλευτικό- υγειονομικό προσωπικό για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους συνδημότες μας”.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου