Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Εκδήλωση «Ευρωπαϊκή Πολιτική Ενέργειας: Ποια είναι ; Τι σημαίνει για μας ;» Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 18:00.

Εκδήλωση με θέμα «Ευρωπαϊκή Πολιτική Ενέργειας: Ποια είναι ; Τι σημαίνει για μας, διοργανώνουν οι Περιφερειακές Παρατάξεις «ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και «ΕΛΠΙΔΑ» της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, την την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 18:00.

Στην εκδήλωση θα τοποθετηθούν ο επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης της Κ.Μ. «ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» Χρήστος Παπαστεργείου, ο ευρωβουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. -ΚΙΝ.ΑΛ. Νίκος Ανδρουλάκης με θέμα «Η νέα Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία, Προσκλήσεις και ευκαιρίες για την Ελλάδα, στον τομέα της ενέργειας, η Γεωργία Ζεμπελιάδου, επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης της Δ.Μ.«ΕΛΠΙΔΑ» με θέμα «Δίκαιη μετάβαση στη Δυτική Μακεδονία. Είναι εφικτή;», ο Γιώργος Μαρνέλλος, καθηγητής του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με θέμα «Η πρόκληση της αποθήκευσης ενέργειας, στην ενεργειακή μετάβαση και ο κομβικός ρόλος του υδρογόνου», ο Χάρης Δούκας, αναπληρωτής καθηγητής ενεργειακής πολιτικής του Ε.Μ.Π. με θέμα «Πολιτικές Ενεργειακής Μετάβασης. Μύθοι και Πραγματικότητες», ο πρώην υπουργός Πάρης Κουκουλόπουλος με θέμα «Ενεργειακή Δημοκρατία» και ο Γιώργος Στάμτσης, Dr. -igr Παραγωγός Α.Π.Ε. και ακτινιδίων, με θέμα «Α.Π.Ε. και αγορά ηλεκτρισμού». 

Η μετάδοση της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα μεταδίδεται από την σελίδα              "Πράξεις για την Μακεδονία "  στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου