Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του «Αστερόκοσμου» της ΔΕΘ-Helexpo, πραγματοποίησε ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Γιώργος Ορφανός.

Κατά την διάρκεια των εγκαινίων του χριστουγεννιάτικου πάρκου που θα λειτουργεί στο χώρο του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης ως τις 7 Ιανουαρίου του 2015, ο κ. Ορφανός συμμετείχε στο άναμμα των ιπτάμενων φαναριών και ευχήθηκε καλές γιορτές σε δεκάδες μικρούς και μεγάλους που βρίσκονταν στη νότια πύλη της ΔΕΘ.

«Η ΔΕΘ-HELEXPO, με τον Αστερόκοσμο, μας καλεί να γιορτάσουμε. Βλέπουμε μπροστά μας την καλύτερη οπτική ότι το 2015, η χώρα θα βαδίσει στην ανάπτυξη», δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης και επισήμανε πως η προτεραιότητα αποτελεί η διατήρηση της πολιτικής σταθερότητας στη χώρα.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΔΕΘ-HELEXPO, Τάσος Τζήκας τόνισε πως στόχος είναι η καθιέρωση του «Αστερόκοσμου» ως τουριστική ατραξιόν, με βαλκανική διάσταση. «Δεν θέλουμε η Θεσσαλονίκη να βρίσκεται στο επίκεντρο μόνο τον Σεπτέμβριο αλλά και το Δεκέμβριο», σημείωσε ο κ. Τζήκας. πραγματοποίησε ο ΥΜΑΘ, Γ. Ορφανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου