Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ σε Α΄ και Β΄Θεσσαλονίκης: Ποιοι βουλευτές θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια

Πυρετωδώς εργάζονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στη Συγγρού σε συνεργασία με το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να κλείσουν οι λίστες με τα γαλάζια ψηφοδέλτια. Σύμφωνα με κομματικές πηγές τα ψηφοδέλτια του κόμματος αναμένεται να κλείσουν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ενώ υπήρξε υπερπροσφορά υποψηφίων για να δώσουν την εκλογική μάχη.

Ήδη από καιρό πριν είχε συγκροτηθεί ειδική ομάδα για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων η οποία αποτελείται από ...μπαρουτοκαπνισμενα γαλάζια στελέχη που ΄γνωρίζουν όλη την ανθρωπογεωγραφία της γαλάζιας παράταξης.

Οι συνεδριάσεις ήταν σχεδόν καθημερινές και σε αυτές, εκτός από τον γραμματέα Α. Παπαμιμίκο, συμμετέχουν ο Λ. Ζαγορίτης, ο Μ. Δασκαλάκης, ο Γ. Κουμουτσάκος, ο Π. Γεωργιάδης, ο Δ. Μαραβέλιας, ο Μ. Αγγελάκας, ο Γ. Λουλουδάκης και ο Δ. Καλογερόπουλος.

Α΄Θεσσαλονίκης: Εκεί εκλέγεται χωρίς σταυρό ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Ενώ εκ νέου υποψήφιοι θα είναι ο Γ. Ορφανός, οι Κ. Γκιουλέκας, ο Στ. Καλαφάτης (ήταν υποψήφιος δήμαρχος) και Ε. Ράπτη, ο Γ. Ιωαννίδης, ο Δ. Πανοζάχος, ο πρ. γ.γ. Δημοσίων Έργων Στρ. Σιμόπουλος, αλλά και ο Π. Κοκκόρης. Στις νέες υποψηφιότητες συμπεριλαμβάνεται η δικηγόρος Α. Ευθυμίου.

Β' Θεσσαλονίκης: θα είναι υποψήφιοι ο Θ. Καράογλου και ο Σαβ. Αναστασιάδης, ο στενός φίλος του πρωθυπουργού και πρώην γενικός γραμματέας Συντονισμού, Δ. Βαρτζόπουλος, Στη λίστα και ο Γ. Καγιάς, ο σύμβουλος του Απ. Τζιτζικώστα, Γ. Ταχματζίδης και ο ο πρώην δήμαρχος Χαλκηδόνας, Παναγιώτης Δαϊκούδης.
Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου