Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Θ. Καράογλου: «Βρισκόμαστε στην Ώρα της Εθνικής ευθύνης»

Μετά την ολοκλήρωση και της τρίτης άκαρπης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Βουλευτής Β ́ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η συνταγματική εκτροπή που επιχείρησε ο ΣΥΡΙΖΑ, με όχημα την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ολοκληρώθηκε. Πλέον βρισκόμαστε στην ώρα της εθνικής ευθύνης. Το διακύβευμα των επικείμενων εκλογών δεν μπορεί να είναι το μη χείρον βέλτιστο, ούτε φυσικά πρέπει να επιτρέψουμε η εκλογική αναμέτρηση να αποτελέσει πεδίο διαχείρισης της τιμωρητικής ψήφου, αλλά να εξελιχθεί σε ουσιαστικό τρόπο κατάθεσης συγκεκριμένων προτάσεων και ιδεών για την πρόοδο της πατρίδας μας.

Μπροστά μας έχουμε δυο δρόμους. Ο ένας της Ευρώπης και ο άλλος της διεθνούς απομόνωσης. Τρίτη επιλογή δεν υπάρχει. Τώρα ο καθένας οφείλει να κάνει την αυτοκριτική του και να πράξει το χρέος του απέναντι στον εαυτό του, στα παιδιά του και στο μέλλον της Ελλάδας.

Αισιοδοξώ ότι με την ψήφο και την απόφαση του λαού, όλα θα πάνε καλύτερα. ΥΓ: Και κάτι για τους «συντρόφους» του ΣΥΡΙΖΑ που βιάζονται να πανηγυρίσουν: “Την οίησιν προκοπής εγκοπήν” (Η έπαρση είναι εμπόδιο της προκοπής) Ηράκλειτος».

1 σχόλιο:

  1. Καλα μας τα λεει απο την πλευρα του ο αξιοτιμος βουλευτης της Β΄περιφερειας κ.Καραογλου Θεοδωρος.Θα ηθελα να του υποβαλλω δημοσια ενα ερωτημα, διοτι και εγω ανηκω σε αυτους που θα κανουν αυτοκριτικη.
    Τι αυτοκριτικη να κανω εγω κυριε Καραογλου οταν στην οικογενεια μου υπαρχουν δυο ανεργοι που μετα κοπων και βασανων αλλα και συνεχων εξαθλιωτικων τακτικων της παρουσας κυβερνησης προσπαθουμε να σπουδασουμε τα παιδια μας, σπιτικο με δυο ανεργους να πληρωνει 2400 ευρω εφορια απο τεκμηρια (διοτι καναμε το λαθος να εχουμε ακινητα στη κατοχη μας θαρρεις και μας τα χαρισανε), 800 ευρω ΕΝΦΙΑ η παρανοια στο επακρο.
    Εξαθλιωτικες τακτικες στραγγισματος καθε αξιοπρεπειας της καθημερινοτητας μας ενω βρισκομαστε σε παραγωγικη ηλικια να επαιτουμε καθημερινως απο τους γονεις μας.
    ΤΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;;
    Σας γνωριζω εξ αποστασεως οτι ειστε αξιοπρεπαιστατος πολιτικος μην βαδιζετε στα βηματα του ψυχολογικου εκφοβισμου.
    Εδω παλι δημοσια κανω δευτερη ερωτηση αισοδοξητε με την ψηφο του λαου ολα θα πανε καλα για ποιον για εσας τους πολιτικους; τους βολεμενους του συστηματος; για αισιοδοξητε για την δικη μου οικογενεια, που σαν την δικη μου ειναι σχεδον ολοι η Ελλαδα;
    Σας ξεκαθαριζω οτι δεν ανηκω σε κανενα Συριζα και σε καμμια κομματικη παραταξη, διοτι ο περιορισμενος χρονος που ειχα τα προυγουμενα χρονια απο το να δουλευω για να επιβιωσω εγω και οικογενεια μου δεν ασχολειθηκα καθολου με κομματικες αγκυλωσεις.
    Καλη Πρωτοχρονια και ο Παντοδυναμος Θεουλης να μας δωσει ΦΩΤΙΣΗ στους απλους ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή