Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΠΑΣΟΚος από τη Θεσσαλονίκη που δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής…

Αυτή την περίοδο ηγείται το ΠΑΣΟΚ σε τοπικό επίπεδο. Βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον πρόεδρο του κόμματος Ευάγγελο Βενιζέλο και κυριολεκτικά «τρέχει και δεν φτάνει» σε μια προσπάθεια να ολοκληρώσει έναν πρώτο κύκλο επαφών με πιθανούς υποψηφίος σε Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης.

Ο λόγος για τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ της Νομαρχιακής Επιτροπής στην Κεντρική Μακεδονία, Χρόνη Μακρίδη. Ο κ. Μακρίδης δέχεται εισηγήσεις από το περιβάλλον Βενιζέλου ώστε να είναι υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στη Β” Θεσσαλονίκης. Μέχρι στιγμής αρνείται τις προτάσεις λέγοντας πως έχει άλλες προτεραιότητες.

Τις επόμενες ημέρες ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τον οποίο αναμένεται να συναντηθεί, θα του κάνει και επισήμως την πρόταση να συμπεριληφθεί το όνομά του στις λίστες για τη δεύτερη περιφέρεια του νομού.

Δεν ξέρουμε εάν θα επιμείνει στο… «όχι».

Υπενθυμίζεται πως στις εκλογές του Μαΐου 2012 οι τότε γραμματείς του κόμματος σε Α και Β Θεσσαλονίκης, Χρήστος Παπαστεργίου και Παντελής Κουκουλεκίδης είχαν παραιτηθεί από τις θέσεις τους και συμμετείχαν στα «πράσινα» ψηφοδέλτια.
Tου Βαγγέλη Στολάκη 
Πηγή: .karfitsa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου