Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΤΑ: «Η κατάσταση... ξέφυγε»

«Επιδιώκουμε την επαναφορά του δρομολογίου της Λαχαναγοράς, κυρίως διότι πέριξ του οικισμού ''Αγία Σοφία'' υπάρχουν επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι πρέπει να εξυπηρετούνται. Δε γνωρίζω, όμως, κατά πόσο είναι εφικτή η επαναφορά του, αφού οι επιθέσεις που έγιναν κατά το παρελθόν στα λεωφορεία ήταν σοβαρές», σημειώνει ο δήμαρχος Δέλτα, Γιώργος Γλώσσης, ο οποίος αναγνωρίζει τη σοβαρότητα του προβλήματος.

Ο ίδιος μιλά για τον κίνδυνο που διατρέχουν οι οδηγοί του ΟΑΣΘ αλλά και οι επιβάτες της συγκεκριμένης γραμμής, αφού, όπως λέει, υπήρχαν στο παρελθόν κρούσματα βίας τα οποία κατέληξαν στον τραυματισμό επιβατών και οδηγών.

«Επανειλημμένα ήρθαμε σε επαφή με το προεδρείο των Ρομά, από το οποίο ζητήσαμε να αναλάβει δράση, ώστε να σταματήσει η δράση των συμμοριών. Δυστυχώς, δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Μάλιστα, πρόσφατα εισέβαλαν μέλη μιας συμμορίας στο λεωφορείο και η κατάσταση... ξέφυγε. Πάντως, δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθεια και αναζητούμε τρόπους για την επαναφορά του δρομολογίου», καταλήγει ο κ. Γλώσσης. 
Πηγή: agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου