Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Σήμερα Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 11:45 η εκπομπή του 4Ε «Στον Τόπο που Γεννήθηκα…» μας πάει στα Κουφάλια του Δ. Χαλκηδόνος

Τα Κουφάλια παρουσιάζει αυτή την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 11:45 η εκπομπή <<Στον τόπο που γεννήθηκα...>> της τηλεόρασης 4Ε. Η πλούσια ιστορία παρουσιάζεται από άριστους γνώστες της. Οι εκκλησίες του τόπου, το ίδρυμα <<Αγίας Τριάδος>> Σημαντικό κεφάλαιο ο αθλητισμός. Τένις , κολυμβητήρια, γήπεδα ολυμπιακών διαστάσεων κ.α. Με τις μεγάλες καταπράσινες εκτάσεις τα Κουφάλια είναι και γεωργοκτηνοτροφικός τόπος.

Παράλληλα συναντούμε εξαιρετικούς μαστόρους της πέτρας που μοιράζονται λίγη από την τέχνη τους μαζί μας...
Στο παλιό καφενείο οι παλιοί κάτοικοι θυμούνται ιστορίες μοναδικές ενώ πιο δίπλα εντοπίζουμε και ένα παλιό ραφτάδικο Η κυρά Μαρία φτιάχνει τυρί πεντανόστιμο και η κυρά Κυριακή το κάνει τυρόπιτα μοναδική!
Ο κυρ Δημήτρης μας μιλά για τα ήθη, τα έθιμα αλλά και το γλωσσικό ιδίωμα των Ανατολικορωμυλιωτων.
Ενώ οι χοροί , τα υπόλοιπα φαγητά παρουσιάζονται επάνω στον κεντρικό δρόμο, ο οποίος κλείνει από κόσμο σε αυτή την 50η εκπομπή <<Στον τόπο που γεννήθηκα...>> στα Κουφάλια!

Αυτή την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 11:45 δείτε τα Κουφάλια φυσικά από την τηλεόραση της 4Ε. Την ίδια ώρα και μέσω δορυφόρων (τώρα και στο EUTELSAT 9A) σε Ελλάδα και εξωτερικό αλλά και μέσω διαδικτύου (livesteaming). Επίσης μέσω ΟΤΕ Tv (και CONN-X). Σε επανάληψη την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στις 16:45.

Μια μικρή <<γεύση>> στο τηλεοπτικό σποτ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου