Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω υπερχείλισης του Γαλλικού ποταμού

Ενημέρωση Ανακοίνωση εξέδωσε η Αστυνομία για την υπερχείλιση του ποταμού Γαλλικού με την οποία ενημερώνει τους οδηγούς για το ποιες δημοτικές οδοί είναι κλειστές. Λόγω υπερχείλισης του Γαλλικού ποταμού έχει διακοπεί η κυκλοφορία στις κάτωθι Δημοτικές Οδούς:

Δημοτική Οδός από Σίνδο προς Βιολογικό Καθαρισμό, Δημοτική Οδός από Πεντάλοφο προς Βουστάσια και Δημοτική Οδός από Πεντάλοφο προς Φιλαδέλφεια.

Επίσης, λόγω υπερχείλισης χειμάρρου έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Επαρχιακή Οδό Λαγκαδά - Ασσήρου, ενώ από χθες εξακολουθεί η διακοπή της κυκλοφορίας στην Επαρχιακή Οδό Λαγκαδά - Ηρακλείου.

Από αρμόδια Τμήματα Τροχαίας τοποθετήθηκε η κατάλληλη σήμανση και ελήφθησαν τα επιβαλλόμενα μέτρα Τροχαίας. Η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω εναλλακτικών διαδρομών.

Επίσης στο νομό Κιλκίς έχει διακοπεί η κυκλοφορία στους δρόμους σε ισόπεδες διαβάσεις του Γαλλικού ποταμού επί των Επαρχιακών Οδών:
  • Ακροποταμιάς - Λαοδικηνού, 
  • Αργυρούπολης - Σεβαστού, 
  • Τερπύλου - Μεταξωχωρίου, καθώς και 
  • από το Δ.Δ. Γαλλικού προς Δ.Δ. Μανδρών.
Στο λοιπό οδικό δίκτυο, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά, ενώ στα ανωτέρω σημεία η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς. 
Πηγή: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου