Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Κλειστά και σήμερα 8-2-2012 όλα τα σχολεία στο Δήμο Χαλκηδόνος.


Κλειστά και σήμερα 8-2-2012 όλα τα σχολεία στο Δήμο Χαλκηδόνος.

Δήλωση του Γιάννη Αλεκάκη Πρόεδρου Σχολικής Επιτροπής  του Δήμου Χαλκηδόνος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: Είναι η τελευταία φορά που κλείνουμε τα σχολεία. από αύριο κανονικά ότι καιρό και αν έχει!!!!

5 σχόλια:

  1. Η δήλωση αυτή έγινε στην προσωπική μου σελίδα αστειευόμενος με τους μαθητές που μου έστελναν συνέχεια μηνύματα για να μην κάνουν μάθημα. Να είστε σίγουροι όμως ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα ρισκάρουμε με την σωματική ακεραιότητα των μαθητών.

    Γιάννης Αλεκάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν φροντίζετε να καθαρίσει κανενα πεζοδρομιο και δρόμος αντι να λέτε τέτοια πράγματα? καλα τα λέτε αλλά σε λίγο ούτε πετρέλαιο δεν θα υπάρχει στα σχολεία!

      Διαγραφή
    2. Με ποιο τρόπο δεν θα ρισκάρετε τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών; Θα πάτε να τα πάρετε ένα ένα από το χεράκι και θα τα μεταφέρετε; Όταν δεν έχετε κάνει ούτε μία ενέργεια για να τα προστατέψετε; Όταν δεν έχετε καθαρίσει ούτε τις εισόδους των σχολείων; Στα λόγια όλοι ενδιαφέρεστε για τους μαθητές. Οι πράξεις σας όμως διαφέρουν πολύ από την πραγματικότητα. Δείξτε επιτέλους έμπρακτα το ενδιαφέρον σας!

      Διαγραφή
    3. κυριε αλεκαη.
      αντι να αστειευοσαστε δεν θα ειναι καλυτερα να δινετε λυσεις στους νεους μας;
      και να εχετε κατι ξεκαθαρο μην στεναχωριστε για την σωματικη ακεραιοτητα των νεων, απο το χιονι.
      ποιο πολυ κινδυνευουν απο την παρουσια σας στα κοινα της ζωης του.
      και ευχης εργον θα ειναι με τους νεους και νεες που ψηφιζουν ή οσοι θα αρχισουν να ψηφιζουν, να μην κανουν λαθη των παπουδων τους ή των πατεραδων τους και να σας στειλουν σπιτι να αστειευοσαστε μονο σας.
      ΝΕΟΙ & ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΩΝ.

      Διαγραφή
  2. Για κλάματα είσαστε κύριοι υπεύθυνοι!!! Και από υπευθυνότητα προπάντων....Σίγουρα δε σας περνάει ο νους τι θα συμβεί αν πάθει κάτι κάποιος μαθητής η δάσκαλος. Οι εντολές θέλουν και έργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή