Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ & ΓΙΑΟΥΡΤΟΜΑΧΙΕΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ 2012


5 σχόλια:

  1. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!ΟΛΟ ΜΕ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΟΥΛΙΕΣ.ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΤΥΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ.ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΞΕΦΤΥΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι σοβαρές δουλειές για εσενα είναι τα μνημόνια? αυτά ούτως ή άλλος τα καθορίζουν άλλοι.... Αφήστε στο λαό λιγάκι χαμόγελο και λίγη διασκέδαση. Όσο για το πως διασκεδάζει ο καθένας... γούστο του.... Εσένα αν δεν σου αρέσουν τα καρναβάλια, μη ντυθείς...

      Διαγραφή
  2. opios den mpori na diaskedasi einai xeftilas prepi na exoume ta ekatomiria gia na diaskedasoume re paidia kai me ena mikro misto pou mas afisan pername telia arki i kali parea

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ρε ΕΛΛΗΝΑΡΑ εσένα μόνο η διασκέδαση σε νοιάζει!!Αυτό να μήν σου χαλάσουν κι αύριο ας λες ότι τα λεφτά δεν σου φτάνουν!!Άν σου πουν να τα δώσεις για κανένα άλλο σκοπό,δέν έχεις!!Αλλά για την διασκέδαση ΠΑΝΤΑ έχουμε!Και με τις απόκριες ποιός κερδίζει;Μήπως αυτός που εισάγει όλα τα κινέζικα σκούπιδια!!Το καλοκαίρι θα λέμε πάλι για τα κουνούπια και για άλλα διάφορα,αλλά άν τότε ο δήμος ζητήσει συνεισφορά των δημοτών,τότε ξέρεις τί θα λένε:"Δέν πληρώνουμε φόρους,δέν πληρώνουμε τέλη,δέν,δέν,δέν!!!!".Άστο καλύτερα λοιπόν,ας γίνουν τα καρναβάλια και καλά να περάσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρειαζεσαι ψυχιατρο φιλε μου.... Οποιος θελει κανει οτι θέλει... Εσυ θα μας πεις τι να κανουμε με τα λεφτά μας? Εσυ θα αποφασίσεις τι θα εισάγουμε και τι θα θα λέμε? Αμα θέλω να λέω για τα κουνούπια θα πρέπει να σε ρωτήσω πρώτα? Αμα θέλω να μη πληρωνω τα τέλη δεν τα πληρώνω... Και αμα θέλω να κρατάω τα λεφτά μου και να τα τρώω σε διασκεδάσεις εσύ τι ζόρι τραβάς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή