Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Δηλώσεις του δημάρχου Χαλκηδόνος για την κακοκαιρία

Αποκλειστικές δηλώσεις του δημάρχου Χαλκηδόνος Παναγιώτη Δαϊκούδη για το πώς αντιμετωπίζει ο δήμος Χαλκηδόνος τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο δήμο από της αρχές Φεβρουαρίου

4 σχόλια:

  1. δεν χρειάζεται να ερθουμε να δουμε. εδω ζουμε και τα βλέπουμε ! ολοι οι δρομοι κλειστοι, εκτώς των 2 κεντρικών! εσεις που μένετε ? αλλού ζούμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα ρε λαμογια ποσα αρπαξατε για να μας λετε αυτες τις μακακιες ? χειροτερος και απο τους πολιτικους ο δημαρχος γιαυτον ολα πανε καλα ας κανει μια βολτα στα χωρια μας να δει το ποσο καλα ειναι τα πραγματα, πουλημενοι ε πουλημενοι μου αρεσε το γλυψημο το δικο σας στον δημαρχο και του δημαρχου σε εσας ειστε ποια η επισημη φωνη του δημαρχου να ξερουμε λοιπον πως να σας διαβαζουμε.
    Μια εβδομαδα εχει που τα χωρια μας ειναι αποκλεισμενα και αυτος βγηκε να μας πει οτι ολα καλα ειναι ασε για το δουλεμα οτι ανοιξαν μια μερα τα σχολεια, καλα που δεν στειλαμε τα παιδια μας γιατι αν εκανε μια βολτα απο τα σχολεια θα εβλεπε οτι ολες οι αυλες τους δεν περπατιοτανε.
    Τον μαθαμε και αυτον και εσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαν δε ντρεπεσαι μονο οι κεντρικοι δρομοι ειναι ανοιχτοι και οι γειτονιες χαλι ασπρο αλλα ολοι σας ιδιοι ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα λεει μονο εκει καθαρισατε γαϊδούρια , στον αγιο αθανασιο, στην μεσημβρια και στο ξηροχωρη οι δρομοι ηταν ΜΟΥΝΙ! Μαλακες ε μαλακες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή