Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Δωρεάν μετακίνηση στο κέντρο της πόλης

Πηγή: tromaktiko  
 Πρωτοβουλία για την τόνωση της εμπορικής κίνησης στο ιστορικό κέντρο της πόλης, ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ανέλαβε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.


Από την 1 Δεκεμβρίου και μέχρι την Κυριακή 2 Ιανουαρίου, όσοι θα επισκεφθούν το Christmas Magic City, στη Διεθνή Έκθεση, θα έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν προς το Ιστορικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, θα έχουν τη δυνατότητα να σταθμεύουν δωρεάν εντός του χώρου της Έκθεσης και στη συνέχεια να επισκεφθούν το Ιστορικό Κέντρο για τις αγορές τους. Θα εξυπηρετούνται δωρεάν με λεωφορείο, το οποίο θα εκτελεί καθημερινά από τις 11 το πρωί ως τις 7.30 το βράδυ τακτικά δρομολόγια, με αφετηρία την εμπορική πύλη εντός της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) και κατάληξη την συμβολή των οδών Ερμού- Κομνηνών και αντίστροφα.

Ειδικότερα, η διαδρομή που θα ακολουθεί το λεωφορείο του ΕΕΘ από τον χώρο της ΔΕΘ με κατεύθυνση το κέντρο, περιλαμβάνει τις οδούς Εγνατία, 3ης Σεπτεμβρίου, Λ. Στρατού, πλατεία ΧΑΝΘ, Αγγελάκη, Α. Σβώλου και Ερμού. Αντίστοιχα, η διαδρομή που θα ακολουθεί το λεωφορείο από το κέντρο με κατεύθυνση τον χώρο της ΔΕΘ, περιλαμβάνει τις οδούς Ερμού, Μ. Κίνγκ, Π. Μελά, Ν. Γερμανού, Αγγελάκη και Εγνατία. Διευκρινίζεται ότι δεν θα γίνονται ενδιάμεσες στάσεις.

«Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την κίνηση στην αγορά του ιστορικού κέντρου, η οποία πλήττεται από την οικονομική κρίση αλλά και τα πολυκαταστήματα που έχουν ξεφυτρώσει σαν μανιτάρια στην πόλη», τόνισε ο πρόεδρος του ΕΕΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου