Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Στον Ανακριτή οι έξι συλληφθέντες ... για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση ...

Απολογούνται σήμερα στον Aνακριτή, οι έξι συλληφθέντες, εναντίον των οποίων ασκήθηκε δίωξη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, διακεκριμένη περίπτωση οπλοκατοχής και προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών. Δεκάδες ψηφιακοί δίσκοι, χειρόγραφες σημειώσεις, αντίγραφα δικογραφιών, ημερολόγια, ατζέντες και 13 φύλλα από ανακοίνωση της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», είναι μερικά από τα ευρήματα της Αντιτρομοκρατικής που περιλαμβάνονται στη δικογραφία την οποία έχει στα χέρια του ο Aνακριτής. Οι αρχές έχουν εντοπίσει ακόμη, πλαστά στοιχεία ταυτότητας που εκτιμούν ότι θα τους οδηγήσουν σε νέες αποκαλύψεις.

Πέμπτη γιάφκα στην Άνω Γλυφάδα

Αργά το βράδυ της Δευτέρας, η Αντιτρομοκρατική εντόπισε διαμέρισμα στην Άνω Γλυφάδα που είχε νοικιάσει με πλαστά στοιχεία, ένας από τους έξι συλληφθέντες.
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε πολυκατοικία της οδού Μυστρά 124 και ερευνάται από συνεργεία της εγκληματολογικής υπηρεσίας. Eίχε νοικιασθεί τον περασμένο Μάιο και πριν από λίγες μέρες ο ενοικιαστής είχε ενημερώσει τον ιδιοκτήτη ότι θα το ξενοίκιαζε.

Στο διαμέρισμα, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν βρέθηκαν όπλα, αλλά ένας Η/Υ και διάφορα άλλα αντικείμενα, τα οποία θα εξετασθούν.

Ειδικοί της Σήμανσης παίρνουν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό για εξετάσεις DNA, που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε άλλα άτομα.
Πηγή: ERTONLINE - ΝΕΤ 105,8 - ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου