Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Μήνυμα για τις Πανελλήνιες εξετάσεις 2020 Από τον Περιφερειάρχης της ΟΝΝΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας Γεώργιο Γιαννάκη

Από τον Περιφερειάρχης της ΟΝΝΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας Γεώργιο Γιαννάκη με αφορμή την έναρξη των Πανελλήνιων εισαγωγικών εξετάσεων λάβαμε και δημοσιευθούμε το παρακάτω μήνυμα:

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλήνιων εισαγωγικών εξετάσεων εύχομαι ολόψυχα σε όλους του συμμετέχοντες, μαθητές και μαθήτριες των ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ., καλή επιτυχία, υπομονή, δύναμη και κουράγιο στη προσπάθειά τους για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις αποτελούν μια σημαντική δοκιμασία της ζωής τους, που ειδικά φέτος θα αντιμετωπίσουν σε πρωτοφανείς συνθήκες λόγω της πανδημίας. Η δοκιμασία αυτή αποτελεί επιστέγασμα των προσπαθειών τους μέχρι τώρα, θα επηρεάσει τη σταδιοδρομία τους, σε καμία περίπτωση όμως, δεν θα την καθορίσει, καθώς οι εξετάσεις αυτές είναι μία από τις χιλιάδες δοκιμασίες που θα αντιμετωπίσουν στην ενήλικη ζωή τους.

Ιδιαίτερες ευχές στέλνω και στις οικογένειές των παιδιών αλλά και στους εκπαιδευτικούς τους, που στέκονται αρωγοί στις προσπάθειές τους και συμπαραστάτες στην πορεία τους μέχρι τώρα.

Παιδιά, σας εύχομαι καλή αρχή και καλή δύναμη. Μην ξεχνάτε να κοιτάζετε το μέλλον με αισιοδοξία, γιατί η ζωή, τα όνειρα και οι φιλοδοξίες δεν αρχίζουν ούτε σταματούν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Καλή σας επιτυχία!
Γεώργιος Ιωαν. Γιαννάκης
Οικονομολόγος - Λογιστής
Περιφερειάρχης ΟΝΝΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου