Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Πρόσληψη του πρώην δήμαρχου Χαλκηδόνος Δαϊκούδη Παναγιώτη ως ειδικού συμβούλου του Δημάρχου



5 σχόλια:

  1. Αρε Μπίκο ... Είσε αυτός που κατάφερε να κάνει πράξη το ρητό:
    "Από Δήμαρχος - Κλητήρας" σε μόλις 1 μήνα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελικα θα μπει η ρημαδααααααααααααααααααααααααααα τσαπαααααααααααααααααααααααααααααααααα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κουτάλα είναι γλυκιά φίλε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...Και μην ακούσω να πει κανείς για τους δύο αυτούς άνδρες που έδωσαν "εαυτόν" για το ΚΑΛΟ του δήμου, ότι...

    ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειχα κι εγω μικρος κάποτε πριν μεγαλωσω εναν υπολογιστη MSX PHILLIPS και τις ελεύθερες ωρες της μετασχολικης μου απασχολησης στο δωματιο μου,* προσγειωνα διαστημοπλοια μετα απο διαφορες διαπλανητικες αερομαχιες στο τεραστιο κενο του διαστηματος που περικλειει τη γηινη μαζα η οποια αποτελει κοινο τοπο επιβιωσης του ανθρωπινου και ζωικου βασίλειου και προερχετε απο τη ΓΕΝΝΕΣΗ της υλης την απειροελαχιστη στιγμη της ΔΗΜΙΟΥΡΓίΑΣ η οποία εκπορευτηκε απο το συνολο της υλης καθοδηγουμενη απο τον ΠΟΙΗΤΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ,η ονομασία ΤΟΥ καθως ειναι κοινα αποδεκτη ,ως ,ΘΕΟΣ.

    ΘΕΕ ΜΑΣ ,ποτε θα τους διαφωτισεις ετσι ωστε να μου πληρωσουν τις αποζημιώσεις και τη συνταξη του ικα που δικαιουμαι ,καθως και το δανειο που ζητησα απο το ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ!

    πίνω johnnie walker
    ειμαι ο στελιος πανανάκης ,ο κιθαριστας ,ο οποίος ξυλοκοπηθηκε λιγες ωρες πριν βγει αυτη η ανακοινωση ,στην τουαλέτα του ghetto lost στα λαδάδικα και αφου ειδοποιησα την ομαδα Ζ και ΔΙΑΣ ,μετα απο δικη μου εφοδο στα λαδαδικα μιση ωρα αργοτερα κατοπιν συμβουλης της ομαδας Ζ ,συνεληφθηκα στην κουντουριωτου για το λογο του οτι φορεσα το αλεξισφαιρο γιλεκο μου χωρις να γνωριζει η ομαδα Ζ οτι επροκειτο να επιχειρησω μονος μου προς αναγνωριση και συλληψη των δύο δραστων οι οποίοι μου ειχαν στησει ενεδρα στην τουαλετα, ,επισης θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στο αστυνομικο τμημα δωδεκανησου θεσσαλονικης ,ενθουσιαστηκα τοσο πολυ που δε ζητησα ουτε δικηγορο ,,,χούλια άσε! ,δε χρειάζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή