Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

΄΄Δεν Ξανάγινε΄΄ αυτό στο Λαγκαδά!!!

Του Δημήτρη Καβαρλή

Στις χθεσινές Δημαιρεσίες του Δήμου Λαγκαδά ο κ. Ζαχαρίας Ζαχαρέγκας αναδείχθηκε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου μέχρι τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές τον Ιούνιο του 2014. Ο κ. Ζαχαρέγκας εκλέχθηκε με ευρεία αποδοχή από το Σώμα λαμβάνοντας 39 ψήφους και 1 λευκό σε σύνολο 40 Δημοτικών Συμβούλων, μιας και ο Δήμαρχος Λαγκαδά δεν ψηφίζει στη συγκεκριμένη διαδικασία. Ευρεία αποδοχή έτυχαν και ο νέος Αντιπρόεδρος κ. Ανδρέας Καραγιάννης όπως και ο νέος Γραμματέας κ. Απόστολος Καλαϊτζίδης λαμβάνοντας 37 και 33 ψήφους αντίστοιχα.

Η αυξημένη συγκομιδή ψήφων των νέων μελών του Προεδρείου και ιδιαίτερα του νέου Προέδρου, έκανε μεγάλη εντύπωση και συζητήθηκε ευρέως στα πηγαδάκια του Δημοτικού Συμβουλίου. ΄΄Δεν Ξανάγινε΄΄ αυτό στο Λαγκαδά, έλεγαν άτομα που ασχολούνται ενεργά χρόνια με την Τοπική Αυτοδιοίκηση όπως και άτομα που παρακολουθούν από κοντά τα τοπικά δρώμενα. Θέλετε οι ευχές του Δημάρχου Λαγκαδά κ. Ιωάννη Αναστασιάδη για ΄΄ Φώτιση΄΄ κατά τη λήψη των αποφάσεων,?

Θέλετε η πρόσκληση προς τους πολιτικούς του αντιπάλους να συμμετέχουν ενεργά σε θέματα που κατέχουν και έχουν τεχνογνωσία προς όφελος του Δήμου Λαγκαδά?

Θέλετε η προτροπή της Προεδρεύουσας κ. Μαρίας Γραικού για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου, ως πρώτη σε ψήφους Δημοτική Σύμβουλος, για μια απόφαση ομοφωνίας και ομοψυχίας?

Θέλετε η κατάλληλη επιλογή των υποψηφίων από τους αρχηγούς των Παρατάξεων, της Συμπολίτευσης, της Μείζονος και Ελάσσονος Αντιπολίτευσης αντίστοιχα, που τυγχάνουν ευρείας αποδοχής από το Σώμα?

Θέλετε ότι οι Παρατάξεις δεν κάνουν πλέον Αντιπολίτευση για την Αντιπολίτευση?

Θέλετε ότι η κουλτούρα μας μετά την οικονομική κρίση αλλάζει?

Η ουσία είναι ότι το νέο Προεδρείο του Δήμου Λαγκαδά τυγχάνει ευρείας αποδοχής από το Εκλογικό Σώμα και αυτό αφενός ΄΄ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ΄΄ , αφετέρου ΄΄ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ΄΄.

Ένα μήνυμα θα μπορούσα να βγάλω από αυτές τις Δημοτικές Αρχαιρεσίες, Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τις ζωές μας και τις τύχες μας, τη γειτονιά, το Δήμο και την Ελλάδα μας!!!
Πηγή: oramazois


2 σχόλια:

  1. καλα ρε σεις μας λετε τι εγινε στον Λαγκαδα και δεν μας λετε τι εγινε στον δημο Χαλκηδονος ? και εισαστε και blog απο την Χαλκηδονα ? μαυρα μεσανυχτα εχετε τελικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για όσους δεν κατάλαβαν αναφέραμε αυτό που έγινε στο Λαγκάδα για να δείτε ότι όλου βγάζουν πρόεδρο με παμψηφεί και στην Χαλκηδόνα ούτε η συμπολίτευση δεν τον ψήφισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή