Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Αστυνομική επέμβαση τα ξημερώματα στο αμαξοστάσιο του Μετρό στα Σεπόλια

Επιχείρηση της Αστυνομίας για την απομάκρυνση των απεργών του Μετρό πραγματοποιήθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο αμαξοστάσιο στα Σεπόλια, όπου παρέμεναν συγκεντρωμένοι, ενώ οι δικαστικοί επιμελητές νωρίτερα θυροκολλούσαν τα φύλλα πορείας στα σπίτια τους.

Με εντολή και παρουσία εισαγγελέα, επτά διμοιρίες των ΜΑΤ επενέβησαν στο σημείο στις 03:40, σπάζοντας την αλυσίδα της κεντρικής εισόδου. Στη συνέχεια εισήλθαν εντός των εγκαταστάσεων του αμαξοστάσιου, όπου απομάκρυναν από...
τον χώρο τους απεργούς, χωρίς εκείνοι να προβάλουν αντίσταση και χωρίς να προκληθεί ένταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα αρνήθηκε να βγει έξω, με αποτέλεσμα να συλληφθεί, ενώ έγιναν και τρεις προσαγωγές. Οι δύο αφορούν σε απλούς πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο για συμπαράσταση και σε έναν εργαζόμενο.

Οι δρόμοι γύρω από την περιοχή του αμαξοστασίου έχουν αποκλειστεί από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, ΥΜΕΤ και ΕΚΑΜ που παραμένουν στο σημείο.

Τα μέτρα της Αστυνομίας, επίσης, είναι πολύ αυστηρά, ενώ έχουν αποκλειστεί οι γύρω δρόμοι. Σεκάδες περιπολικά και κλούβες βρίσκονται σε κομβικά σημεία στην ευρύτερη περιοχή, ενώ οι αστυνομικοί δεν επιτρέπουν σε διερχόμενους οδηγούς και περαστικούς την πρόσβαση στις εγκαταστάσεις, χωρίς να πραγματοποιήσουν έλεγχο.


  
Από newpost, βίντεο newsbomb & ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου