Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Τσαμασλής & Τζόλλας υποψήφιοι για την αντιπεριφέρεια Θεσ/νίκης

Την υποψηφιότητα τους για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Θεσ/νίκης ανακοίνωσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Κεντρικής Μακεδονίας, Γιώργος Τσαμασλής (Φώτο αριστερά) και Μιχάλης Τζόλλας (Φώτο δεξιά).


«Με την εκλογή του νέου Περιφερειάρχη μας, η Κεντρική Μακεδονία κάνει μια νέα αρχή. Σε αυτή τη νέα περίοδο, η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης καλείται να διαδραματίσει κομβικό ρόλο. Δηλώνω ξεκάθαρα την πρόθεσή μου να συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις στο αύριο της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας και υποβάλλω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης. Με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη μας και σε συνεργασία με τους Αντιπεριφερειάρχες και τους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξής μας, θα υπηρετήσουμε τη Θεσσαλονίκη και τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται, σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας. Ζητώ την εμπιστοσύνη και την ευθύνη για το έργο που έχουμε μπροστά μας», δήλωσε σχετικά ο Γιώργος Τσαμασλής.

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Τζόλλας τόνισε: «Με χαρακτηριστικά την εμπειρία, την αποτελεσματικότητα και την εντιμότητα και έχοντας σταθερές αξίες και αρχές, δηλώνω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης. Στόχος μου είναι να προσφέρω τις υπηρεσίες μου μαζί με το νέο Περιφερειάρχη μας, τους άξιους συναδέλφους μου Περιφερειακούς Συμβούλους και τους Αντιπεριφερειάρχες για να δώσουμε λύσεις στα πολλά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στη Θεσσαλονίκη και σ’ ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία».

Σημειώνεται ότι η εκλογή του νέου Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στις 12.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου (Βασ. Όλγας 198).

Υπεύθυνος για τη διεξαγωγή της όλης διαδικασίας σύμφωνα με τον νόμο, είναι ο πλειοψηφήσας Περιφερειακός Σύμβουλος του συνδυασμού Διονύσης Ψωμιάδης. Για την εκλογή του νέου Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης θα ψηφίσουν οι έξι αντιπεριφερειάρχες των Περιφερειακών Ενοτήτων και οι 43 Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Δύναμη για την Κεντρική Μακεδονία», ενώ δικαίωμα να θέσουν υποψηφιότητα έχουν οι 25 Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης. Έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία της ειδοποίησης όλων των περιφερειακών συμβούλων της παράταξης «Δύναμη για την Κεντρική Μακεδονία» και των Αντιπεριφερειαρχών, όπως προβλέπει ο Νόμος.
Πηγή, Πληροφορίες: seleo.gr

3 σχόλια:

  1. μηπως πρεπει να αλλαξετε το ονομα στο blog ? τελικα εχετε καμια σχεση με την Χαλκηδονα ? γιατι τοσα εχουν γινει στο Δήμο Χαλκηδονας με την εκλογη του προέδρου στο Δημοτικο συμβουλιο και δεν εχουμε διαβασει τιποτα στο blog αλλα λογια εισαστε ολο,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την εκλογή του πρόεδρου το έχετε διαβάσει Άλου τι να λεμέ τα ιδία και τα ιδία ή μήπως θέλετε να κάνουμε κριτική για το αποτέλεσμα ας κριτικάρει ο κόσμος το αποτέλεσμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτο ειναι το αλλα λογια να αγαπιωμαστε και να πληρωνομαστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή