Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Ξεπερνούν τους στόχους τα έσοδα από το τέλος ακινήτων

Tα φορολογικά έσοδα από το τέλος ακινήτων θα ξεπεράσουν τους στόχους, σύμφωνα με πηγή της ΔΕΗ, την οποία επικαλείται...το Reuters.

Έως τώρα, έχουν εισπραχθεί 650 εκατ. ευρώ από το τέλος ακινήτων, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.


«Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση θα επιτύχει το στόχο της για έσοδα 1,7 δισ. ευρώ για φέτος, πιθανότατα φτάνοντας στα 2 δισ. ευρώ», αναφέρει η πηγή.

Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες, μόνο το ένα πέμπτο των νοικοκυριών εμφανίζει καθυστέρηση στην πληρωμή των λογαριασμών με το τέλος, ποσοστό κοντινό στα συνηθισμένα για τη ΔΕΗ, όπως ανέφερε.
Πηγή:isotimia

6 σχόλια:

  1. Ρε παληκαρια ποσα πηρατε γι' αυτο κειμενακι? Με τις λεξεις πληρωνεστε ή με το κομματι? Καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη ρε σεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ναύτης της Κροστάνδης17 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:52 π.μ.

    Ωραία δημοσίευση. Εύγε σας. Παραπληροφόρηση με το Π κεφαλαίο. Κι'αφού δεν μας βγαίνουν τα πραγματικά στοιχεία (από ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ας πούμε) για να στηρίξουμε την άθλια κυβερνητική προπαγάνδα, επικαλούμαστε μπαρούφες (τύπου Reuters).
    Η πραγματικότητα είναι διαφορετική όμως. Τουλάχιστον οι μισοί λογαριασμοί είναι απλήρωτοι.
    Συνεχίστε την "σοσιαλιστική" προπαγάνδα σας εσείς και...ο καιρός γαρ εγγύς (που λένε και οι συνεταίροι σας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κριμα... δεν θελω να πιστεψω οτι εγινε επιτηδες... αλλα γιατι τοση βιασυνη? χωρις διασταυρωση? γιατι δεν ρωτατε τη γενοπ-δεη? γιατι δεν αναδημοσιευετε κι απο δω politesenxaratsia.wordpress.com νεα, ειδησεις, πληροφοριες κι αρθρα για το πρωτοφανες κινημα εναντια στα χαρατσια?? ποτε δεν ειναι αργα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ απλός αναδημοσίευσα την είδηση.
    Αλλά στην Χαλκηδόνα το πλήρωσαν αρκετοί, δηλαδή αυτοί που αντιστεκόμαστε είμαστε λίγοι και δεν φτάνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δημοσιευση στο fb για το "ρεπορταζ" σας (οπου γινεται ο σχετικος χαμος): Πρωτου δημοσιευσετε οποιαδηποτε ειδηση εδω , ελεγξτε την σοβαροτητα και ακεραιοτητα της!!! Η παραπανω ειδηση δεν ισχυει... Σε καμια περιπτωση δεν εχει πληρωσει τοσος κοσμος, κι αυτο ειναι σαφες απο την ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και τα στατιστικα της στοιχεια!!! Συμβολικα αναφερω οτι σε τελευταια ενημερωση , στην Θεσσαλονικη μονο το 35 -40 % εχει πληρωσει το ρευμα με το χαρατσι !!! Τα αλλα ειναι απλα η αξια του ρευματος ή δεν εχουν πληρωθει καν... Οποτε η αναπαραγωγη οποιαδηποτες ειδησης απο εδω ειναι καλο να ελεγχεται πριν δημοσιευθει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θεωρω σημαντικο οτι συμμετεχετε στον αγωνα... αν θελετε πολλες και χρησιμες πληροφοριες για το θεμα, παρτε μια συνεντευξη απο ενα απο τα μελη της πρωτοβουλιας μας... επικοινωνειστε μαζι μας μεσα απο το blog μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή