Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Ο Δήμος Λαγκαδά αναλαμβάνει τα έξοδα για να μην καταργηθούν οι ΔΟΥ Ζαγκλιβερίου και Σοχού. Για να δούμε θα κάνει το ίδιο και ο Δήμος Χαλκηδόνος για να μην καταργηθεί η ΔΟΥ Άγιου Αθανασίου;

Την πρόταση του δημάρχου Λαγκαδά να μην καταργηθούν οι Δ.Ο.Υ. Ζαγκλιβερίου και Σοχού, και να αναλάβει ο Δήμος την υποχρέωση και τα έξοδα φιλοξενίας των συγκεκριμένων οικονομικών υπηρεσιών στα κτίρια των πρώην δημαρχείων Ζαγκλιβερίου και Σοχού, αποδέχτηκε το ΥΠΟΙΟ.

Ο δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Αναστασιάδης επικεφαλής πολυπληθούς αντιπροσωπείας δημοτικών συμβούλων του δήμου Λαγκαδά, όλων των δημοτικών παρατάξεων, συνοδευόμενος από τους βουλευτές της Β΄ Εκλογικής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη μετέβη στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον γγ του υπουργείου Οικονομικών στον οποίο κατέθεσε φάκελο που περιείχε αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους δεν έπρεπε να κλείσουν οι εφορίες στο Ζαγκλιβέρι και το Σοχό, αλλά και συγκεκριμένες προτάσεις για την βιωσιμότητά τους, χωρίς επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού.

Η πρόταση αυτή έγινε προκειμένου οι δημότες να μη στερηθούν του δικαιώματος άμεσης πρόσβασης και εξυπηρέτησης από τις οικονομικές εφορίες στον τόπο τους, όπως συνέβαινε επί σειρά ετών.
Άμεσα δόθηκαν οι εντολές στους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, να σταματήσουν με σήμα τη διαδικασία μεταστέγασης των ΔΟΥ Σοχού και Ζαγκλιβερίου, γεγονός που χαρακτηρίζεται σημαντικό επίτευγμα όλων όσων με την παρουσία τους σήμερα στην Αθήνα, μαζί με τον δήμαρχο, συνέβαλαν στην ανάκληση της δυσμενούς αυτής απόφασης.


Πηγή: Seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου