Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΡΑΔΙΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: Ζωντανή Ραδιοφωνική Εκπομπή «Άρωμα Ελλάδας» (ellinikosfm) με την Γεωργία Θεοχαρίδου. Σήμερα και καθε Τρίτη 10μμ-1πμ το βραδύ (τοπική ώρα Ελλαδος) Αναμετάδοση από τον ellinikosfm

Σήμερα Τρίτη στην εκπομπή «Άρωμα Ελλάδας»(ellinikosfm) με την Γεωργία Θεοχαρίδου στις 10μμ-1πμ το βραδύ (τοπική ώρα Ελλάδος) ένα αφιέρωμα σε εντέχνους τραγουδιστές με ελαφρολαϊκό χορευτικό τραγούδι. Μια εκπομπή από επιλεγμένα χορευτικά τραγούδια!!! Βαλτέ ποτάκια και ελάτε στην παρέα μας για όσους θέλουν να περάσουν ένα όμορφο βραδάκι πατάτε στο παρακάτω link:  
http://s9.myradiostream.com/25030.htm 

Να αφιερώσουμε λίγα λόγια για την Γεωργια Θεοχαριδου. 

Η Γεωργία Θεοχαριδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη από πολύ μικρή είχε αγάπη για την μουσική και τα καλλιτεχνικά στα 16 της ξεκίνησε να κάνει ραδιόφωνο τότε που όλα ήταν αγνά και ερασιτεχνικά σε τοπικά ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης το μικρόβιο του ραδιοφώνου όμως υπάρχει ως σήμερα ...έπειτα από χρόνια ασχολήθηκε με το διαδικτυακό ραδιόφωνο έκανε εκπομπές στο ράδιο gold αργότερα είχε δικό της ραδιόφωνο το ράδιο hxo και κατά καιρούς είναι καλεσμένη σε διάφορα φιλικά ραδιόφωνα και κάνει εκπομπές .. σήμερα βρίσκετε κοντά μας στο δυναμικό του ellinikosfm με την εκπομπή της «Άρωμα Ελλάδας» και μας χαρίζει κάθε Τρίτη 10μμ-1πμ το βραδύ (τοπική ώρα Ελλάδος) όμορφες Ελληνικές επιλογές!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου