Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Πράγματι, «δεν πάει άλλο»! «Καυτη Νύχτα» χθες στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης

NΑ, ΛΟΙΠΟΝ, που το ποτήρι ξεχείλισε. Και η λαϊκή οργή έφτασε στα όρια. 
Και έτσι λοιπόν, πεζοί αποφάσισαν να κινηθούν χθες το βράδυ οι κάτοικοι στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης εναντίον του καταυλισμού τσιγγάνων, στον οποίο γίνεται  εμπόριο και χρήση ναρκωτικών.

Λίγο πριν φτάσουν στον καταυλισμό οι εξοργισμένοι κάτοικοι, έφτασαν στην περιοχή αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες σταμάτησαν την πορεία τους και μετά από διαβουλεύσεις τους έπεισαν να αποχωρήσουν, ώστε να μην προκληθούν επεισόδια.
Αλλά οι πολίτες δεν κάθονται με σταυρομένα τα χέρια γι’ αυτό  ενώνουν τις δυνάμεις τους  σήμερα  Τετάρτη 6-7 και στης 7.30μ.μ στην πλατεία Χαλκηδόνας. Για να σώσουμε αυτόν το τόπο, ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!.  

10 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΞΕΡΕΙ;ΖΩΑ Ε ΖΩΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εσυ που ξερεις να ΄΄καθαριζεις΄΄ τα λαθη στην ορθογραφια γιατι δεν καθαριζεις το στομα σου που ειναι βοθρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για πες μας που το είδες το λάθος αν δεν βλέπεις καλά βαλε γυαλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΝΟΗΤΟ ΠΛΑΣΜΑ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΑΦΕΝΟΣ Η ΛΕΞΗ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ Ο ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ Ω ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΡΑΦΕΤΑΘ ΕΠΙΣΗΣ "αυτών το" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ σταυρομένα ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΖΩΑ;ΠΗΓΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΩΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΕΠΕΙ ΣΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ.ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΟΣ....ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΣ ΕΝΑ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΕΣΥ ΡΕ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.... ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΜΑΓΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΦΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΩ ΟΙ ΒΡΟΜΟΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΔΙΑΚΥΝΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ?
    ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ, ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ @@ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Χαλκηδόνα γράφετε και με ω από το Χαλκηδών αν ξέρεις ορθογραφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπορούμε να φανούμε χρησιμότεροι στην κοινωνία διορθώνοντας τα δικά μας λάθη, παρά προσπαθώντας να διορθώσουμε τα λάθη των άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε σεις,μορφωμενοι και μη,γυρω στα 5 χρονια
    αγοραζα πρεζα,απο τους κολογυφτους,της χαλκηδονας.Πουλουσαν ολα τα σπιτια και πανω απο100 "αρωστα" παιδια την μερα,διναν20-30ευρω ο καθενας για να αγορασουν νοθευμενο θανατο!Τις περισσοτερες φορες,βαζαν τα ιδια τους τα παιδια για να την μεταφερουν.Η αστυνομια δεν κουνιοταν γιατι4000ευρω καθε μερα...ειναι λεφτα!Τα γυφτακια απο μικρα μαθαινουν τη δουλεια!Ερχοταν 12-10-μπορει και μικροτερα"ελα εμεις εχουμε καλη".Εμπαινες στο ενα σπιτι και ο γειτονας ελεγε"αυριο απο μενα,ετσι".Ξερετε ποσα νεα παιδια που δεν ειχαν λεφτα,πληρωσαν με το κορμι τους;Εγω γλυτωσα.Ξερω ομως οτι οι γυφτοι εχουν
    καλυτερα σπιτια,απο μας και η αστυνομια...τραλαλα!Ασε που ειναι και ψηφοι!Παντως,ενω που νομιζα οτι δεν ειμαι ρατσιστης οι γυφτοι,στην ελλαδα,ειναιοι αρχηγοι,των ναρκωτικων και σκοτωνουν τα παιδια μας.Μ'αηδειαζουν.Ανετα η αστυνομια μπορει να στηλει 2 παιδια"αρωστα"με σημαδεμενα λεφτα και να κανει συλληψεις.Γιατι δεν τοκανε;Γιατι το κωλλοκρατος μας τους πληρωνει ψιχουλα!Και τους κανει συνενοχους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή