Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

3η Πανελλήνια Συνάντηση Καππαδοκικών Σωματείων "ΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΔΙΚΑ" 8 & 9 Ιουλίου 2011

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξηροχωρίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει την 3η Πανελλήνια Συνάντηση Καππαδοκικών Σωματείων «Τα Καραμανλίδικα» στις 8 και 9 Ιουλίου 2011 στο Ξηροχώρι Θεσσαλονίκης.

Θα συμμετέχουν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Δαμιανού Γιαννιτσών, Μυλοτόπου Γιαννιτσών, Σημάντρων Χαλκιδικής, Νέων Ρόδων Χαλκιδικής, Νέου Αγιονερίου Κιλκίς, Κιζδερβενιωτών Θεσσαλονίκης, Νέων Φλογητών Χαλκιδικής, Φανού Κιλκίς, Άνω βροντούς Σερρών, Πλατέως Ημαθίας, Μαυρολόφου Σερρών, Νεοκαισάρειας Ιωαννίνων. Οι μουσικοί που θα συνοδεύουν τις  εκδηλώσεις είναι ο Μάνος Κουτσαγγελίδης(κανονάκι), ο Βασίλης Κασούρας(ούτι), ο Γιώργος Μπουλατσακλής (κεμανές).
 Την Παρασκευή 8 Ιουλίου θα παρουσιαστούν χοροί από την Καππαδοκία. Το Σάββατο 9 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με παρουσίαση του Κεμανέ και χορών από το Ζίλε Καππαδοκίας, ενώ ακολουθεί  παρουσίαση δρώμενων από την Καππαδοκία στον κύκλο του χρόνου.
Πλήθος κόσμου από όλη την Ελλάδα αναμένεται να παρακολουθήσει και φέτος τα «Καραμανλίδικα» και να γλεντήσει υπό τους ήχους της Μικρασιάτικής μουσικής.
Πρόγραμμα
  • Παρασκευή 8 Ιουλίου  8:30 μ.μ. Έναρξη εκδηλώσεων
  •  Σάββατο 9 Ιουλίου  7:30 μ.μ. Σεμινάριο
 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα  6973742106 Ιάκωβος Τσινασλανίδης (Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Ξηροχωρίου), 6974431740 Κλεομένης Κατσαρής (Χοροδιδάκαλος Πολιτιστικού Συλλόγου Ξηροχωρίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου