Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Αυτοκτονία ή υπερβολική δόση ο θάνατος της Amy Winehouse;

Σοκαρισμένη είναι η παγκόσμια showbiz μετά τον θάνατο της Amy Winehouse, που βρέθηκε νεκρή το απόγευμα του Σαββάτου στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο. Εν αναμονή του πορίσματος του ιατροδικαστή, τα σενάρια για την αιτία του χαμού της δίνουν και παίρνουν, ενώ οι θαυμαστές της ανά τον κόσμο την «αποχαιρετούν» με συγκινητικά μηνύματα στο Ίντερνετ.


 Την ώρα που κάποιοι κάνουν λόγο για αυτοκτονία και άλλοι για προαναγγελθέν γεγονός λόγω της εξάρτησης της Amy από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, ο ιατροδικαστής συνεχίζει την έρευνά του. Όπως έχει γίνει γνωστό, η επίσημη ανακοίνωση για τα αίτια θανάτου της 27χρονης τραγουδίστριας θα δημοσιοποιηθεί σήμερα.


Σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει η αστυνομία, την εξέταση διενεργεί τοπικός ιατροδικαστής, ενώ τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων θα γίνουν γνωστά τις προσεχείς εβδομάδες. «Οι έρευνες για τα αίτια θανάτου συνεχίζονται. Σε αυτό το πρώιμο στάδιο, το συμβάν αντιμετωπίζεται ως ανεξήγητο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των αρχών. 


Αν και ουδείς δεν αποκλείει η Amyνα «έφυγε» από υπερβολική δόση ναρκωτικών, στο Ίντερνετ υπάρχει μεγάλη συζήτηση για το ενδεχόμενο η Βρετανίδα σταρ να αυτοκτόνησε


 Σε ηλικία μόλις 27 ετών και παρά τις διαρκείς βραβεύσεις, η Amyδεν μπόρεσε να ξεφύγει τελικά από τους δαίμονές της, επιβεβαιώνοντας τους χειρότερους εφιάλτες του πατέρα της όταν έκανε δημόσια έκκληση πως η ζωή της κόρης του κρέμεται από μία κλωστή. Εκτός από τα προβλήματα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, η τραγουδίστρια είχε και ένα προβληματικό γάμο με τον Blake Fielder-Civil, από τον οποίο πήρε διαζύγιο το καλοκαίρι του 2009.


Η τελευταία της live εμφάνιση, στη Σερβία, «σημαδεύτηκε» όταν εμφανίστηκε μεθυσμένη, παραμιλώντας και τρεκλίζοντας πάνω στη σκηνή. Μάλιστα, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ακυρώσει όλη την ευρωπαϊκή της περιοδεία, της οποίας σταθμός ήταν και η Ελλάδα!
Αποχαιρετώντας την Amy, οι θαυμαστές της λένε και ξαναλένε ένα πράγμα: ήταν κρίμα που χαράμισε την καταπληκτική φωνή της και το τεράστιο ταλέντο της στις καταχρήσεις με αλκοόλ και ναρκωτικά...
Πηγή: www.star.gr
Δείτε το Video του «Sky News» για τον θάνατο της Amy Winehouse

1 σχόλιο:

  1. Καθε φορα που καποιος πεθενει,απο ναρκωτικα,νοιωθω θλιψη.Σχεδον ολοι οσοι ειναι εξερτημενοι,εχουν αυτη..την....καλιτεχνικη ευαισθησια!Κατι σαν την αμυ,κατι ιδιαιτερο και δυσκολα κατανοητο..απο τους..''καθως-πρεπει''.Μιλαω...απο 'μεσα'!Η αμυ γουαινχαους ηταν ετσι!Η φωνη της και μονο,στα μπλουζ το ελεγε!Και οι 'λυκοι'(εμποροι)μυριζονται την ευαισθησια,ειτε εισαι διασημος ειτε οχι.Αρκει να εχεις λεφτα!Μυριζονται και...δαγκωνουν.Καλο ταξιδι εμυ,και σεις,οι απ'εξω,να προσεχετε.ΟΙ ΛΥΚΟΙ...ειναι πολλοι!Και ειναι ...παντου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή