Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Άποψη αναγνώστη: Απογοήτευση για τον τόπο μου - Η Χαλκηδόνα έχει απαξιωθεί συστηματικά τα τελευταία χρόνια

Γράφει ο Παντελής Κ. Ρουπάνης 
Από τον αναγνώστη μας Παντελή Ρουπάνη λάβαμε και δημοσιεύουμε τo παρακάτω κείμενο:

Αγαπητοί μου φίλοι θα ήθελα να εκφράσω την απογοήτευση που νιώθω τα τελευταία χρόνια για τον τόπο μου! Θα αναφέρω μερικά παραδείγματα που πιστεύω να συμφωνείτε και εσείς! Αν πάλι όχι είναι σεβαστή η διαφορετική άποψη! 

Εξ αρχής να επισημάνω ότι αυτά που θα αναφέρω είναι διαχρονικά και ο μόνος σκοπός μου είναι να λυθούν κάποια ζητήματα για να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας σε ένα καλύτερο τόπο!

Η Χαλκηδόνα λόγω της θέσης της είναι η βιτρίνα του Δήμου.

Πάρα όλα αυτά έχει απαξιωθεί συστηματικά τα τελευταία χρόνια. Δρόμοι σκοτώστρες για τους πεζούς οδόστρωμα σε κακό χάλι τρύπες παντού, ναρκωτικά, βρωμιά, παρτέρια με πράσινο που ήταν κάποτε τώρα πλήρως εγκαταλελειμμένα φωτισμός σε ορισμένα σημεία ανύπαρκτος τελείως και γενικά μια ολοκληρωτική απαξίωση!

Αυτή η εικόνα που παρουσιάζει ο τόπος μας δεν τιμά κανέναν. Οι ευθύνες βαραίνουν φυσικά και εμάς τους απλούς πολίτες. Έχουμε σταματήσει να διεκδικούμε πράγματα για τον τόπο μας! Όσο για τους υπευθύνους αυτοί και αν έχουν ευθύνες. 

Ο Δήμος Περιφέρεια Τροχαία το τοπικό συμβούλιο όλοι. Δεν ξέρω τι απάντηση να δώσω. Είναι αδιαφορία ανικανότητα ανευθυνότητα πάντως υπευθυνότητα ενδιαφέρον και ικανότητα δεν το λες με τίποτα!

Κλείνοντας ελπίζω κάποιοι να ευαισθητοποιηθούν και να λύσουν επιτέλους με πράξεις και όχι με λογία αυτά τα τόσο σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία μας εδώ και πολλά χρονιά! 
Με αγάπη και σεβασμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου