Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Δήμος Χαλκηδόνος: Παραχώρηση οχήματος στον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό Κουφαλίων

Πραγματοποιήθηκε η απόφαση 142/26-8-2019 του προηγούμενου δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Χαλκηδόνος για την παραχώρηση  οχήματος 4Χ4 στον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό Κουφαλίων για τις ανάγκες του σταθμού.

Δείτε παρακάτω το σχετικό δελτίο τύπου από το γραφείο Δημάρχου.

Αναγνωρίζοντας το έργο και τη σημασία του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Κουφαλίων, ο Δήμος Χαλκηδόνος παραχώρησε στον σταθμό ένα όχημα 4Χ4, για την ενίσχυσή του και την κάλυψη των αναγκών του, ενόψει και της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου. 

Η παράδοση του οχήματος έγινε από τον Δήμαρχο Χαλκηδόνος κ. Σταύρο Αναγνωστόπουλο, στον επικεφαλής του Σταθμού Πυρονόμο Σταύρο Κούλη, παρουσία του Διοικητή Ν. Πέλλας, Πυράρχου Ζώη Γιώτη και του Διοικητή της Π.Υ. Γιαννιτσών Αντιπυράρχου Γκίκα Καμπουρίδη. 

Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος κ. Σταύρος Αναγνωστόπουλος, συνεχάρη τα στελέχη της Πυροσβεστικής για το έργο που επιτελούν, εξήρε ιδιαιτέρως την προσφορά των εθελοντών πυροσβεστών και δεσμεύθηκε για τη συνεχή υποστήριξη του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Κουφαλίων, με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο. 

Επίσης έγινε ανταλλαγή απόψεων για οργανωτικά ζητήματα και για ενέργειες που θα γίνουν από κοινού, για την καλύτερη δυνατή κάλυψη του Δήμου Χαλκηδόνος, σε θέματα που άπτονται της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου