Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Μήνυμα Δημάρχου Χαλκηδόνος κ.Τσουκνιδά Ιωάννη για την ανακοίνωση των βάσεων των Πανελληνίων εξετάσεων


‘Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελληνίων εξετάσεων και τις οικογένειές τους και να τους ευχηθώ καλή σταδιοδρομία στις σπουδές τους. Θα ήθελα παράλληλα να τους υπενθυμίσω πως τώρα ξεκινά ένας άλλος αγώνας, ένας αγώνας διαρκής και επίπονος, ώστε να καταστούν καλοί και χρήσιμοι για την κοινωνία άνθρωποι και επιστήμονες.
Θα ήθελα όμως, να αναφερθώ και σε όλα εκείνα τα παιδιά που για διάφορους λόγους δεν κατόρθωσαν να εισαχθούν στις Σχολές της προτίμησής τους ή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση γενικότερα. Πρέπει να γνωρίζουν ότι οι Πανελλήνιες είναι απλά μια δοκιμασία και πως θα τους δοθούν πολλές ακόμα ευκαιρίες στη ζωή τους. Τους εύχομαι επομένως, από καρδιάς, να έχουν υπομονή και διάθεση να κυνηγήσουν τους στόχους που έχουν θέσει.

Τέλος, να συγχαρώ ιδιαίτερα τους γονείς που, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια, στήριξαν τα παιδιά τους καθ’όλη τη διάρκεια του μαθητικού τους βίου και θα συνεχίσουν να το κάνουν και στη μετέπειτα πορεία τους. Τους εύχομαι ειλικρινά να έχουν υγεία και δύναμη ώστε να τα υποστηρίζουν και να τα καμαρώνουν σε κάθε εξέλιξή τους.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους’. 

 Ιωάννης Τσουκνιδάς
Δήμαρχος Χαλκηδόνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου