Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

1ος Αγώνας στο Λόφο των Κουφαλίων τη Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018 στις 18.00

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κουφαλίων στο πλαίσιο του 11ου διεθνούς τουρνουά αντισφαίρισης «KOUFALIA CUP 2018» προκηρύσσει και διοργανώνει τον αγώνα : «1ος αγώνας στο Λόφο των Κουφαλίων/ 1st Koufalia Hill Race» συνολικής απόστασης 2 & 3 χιλιομέτρων με εμπόδια.

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Γήπεδα Τέννις Πευκάκια Κουφαλίων
ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ: Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

ΑΦΕΤΗΡΙΑ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Γήπεδα τένις Κουφαλίων

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Πευκάκια Λόφου Κουφαλίων ( θα ακολουθήσει σχεδιάγραμμα της διαδρομής)

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 18.00 Ατομικός αγώνας (Κατηγορίες Γυναίκες/ Άντρες/ Έφηβες/οι) / Απόσταση 3 κμ με εμπόδια – ασκήσεις

18.10 Ομαδικός αγώνας ενήλικας με παιδί (έως 12 χρονών) /Απόσταση 2 κμ με παιχνίδια κίνησης και δεξιότητας

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 45 λεπτά το αργότερο πριν την εκκίνηση του αγώνα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Πρόκειται για μία κυκλική διαδρομή με εκκίνηση και τερματισμό τα γήπεδα τέννις των Κουφαλίων. Η διαδρομή θα περιλαμβάνει εμπόδια και σταθμούς δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους και θα κινηθεί σε ασφαλή διαδρομή στα πευκάκια του λόφου των Κουφαλίων. Οι πληροφορίες για τους σταθμούς και τις δραστηριότητες και των δυο αγώνων θα δοθούν στην γραμματεία με την παραλαβή του νούμερου συμμετοχής και θα υπάρχει σχετική επεξήγηση πριν από την εκκίνηση των αγώνων.

ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΑΓΩΝΑ : 1,5 ώρα

ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ: Σταθμός εφοδιασμού με νερό θα υπάρχει στο 1,5 χιλιόμετρο.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες από 7 ετών και άνω.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Όλοι οι αθλητές συμμετέχουν με δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ενδεχόμενα προβλήματα υγείας ή τραυματισμού που μπορεί να παρουσιαστούν στους αθλητές κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Για τους ανήλικους αθλητές που θα συμμετάσχουν είτε στον παιδικό είτε στον βασικό αγώνα είναι απαραίτητη η γονική συγκατάθεση (Θα υπάρχουν φόρμες συγκατάθεσης στο τένις club μέχρι την ημερομηνία του αγώνα όπως και στην γραμματεία κατά την εγγραφή)

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΓΩΝΑ: 
Ο αγώνας έχει στόχο να αναδείξει την φυσική ομορφιά του λόφου των Κουφαλίων και την αναβίωση περιπατητικά της περιοχής. Παράλληλα θα προάγει το «ευ αγωνίζεσθαι», αποτελώντας κίνητρο ενασχόλησης με τον αθλητισμό για νέους αθλητές καθώς και της ομαδικότητας στην επίτευξη στόχων. Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο του 11ου διεθνούς τουρνουά Tennis Cup Κουφαλίων.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
– Θα γίνουν 2 εκκινήσεις (ενήλικας _ παιδί στις 18.10 και ατομικός αγώνας στις 18.00) για να αποφευχθεί η συμφόρηση στα εμπόδια και να απολαύσουν όλοι τον αγώνα.

– Η τελική κατάταξη θα διαμορφωθεί με βάση το χρόνο της επίσημης χρονομέτρησης.

– Οι αθλητές θα πρέπει να φέρουν τον αριθμό υποχρεωτικά στο στήθος για να διευκολυνθεί το έργο των κριτών και των διοργανωτών.

– Οι αθλητές που δεν θα ακολουθήσουν την σηματοδοτημένη και προκαθορισμένη διαδρομή θα ακυρώνονται. – Στα εμπόδια θα υπάρχουν κριτές.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: H γραμματεία του αγώνα θα είναι ανοιχτή από τις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας 13.08.2018 ως τη λήξη των βραβεύσεων στο χώρο των γηπέδων του τένις Κουφαλίων.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στέλνοντας ηλεκτρονικά πατώντας εδώ (https://goo.gl/forms/nvgnZoFe4B8xtx2z1) Η Συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Προσοχή: θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και οι εγγραφές θα γίνονται μέχρι την συμπλήρωση 60 αθλητών. ΕΠΑΘΛΑ ΑΓΩΝΑ: Αναμνηστικό δίπλωμα θα λάβουν όλοι ανεξάρτητα οι συμμετέχοντες που θα τερματίσουν όπως και τεχνικό αναμνηστικό μπλουζάκι χορηγία της εταιρείας Agri PRO Αρματάς - Χατζηκωστής Ο.Ε. Μετάλλιο θα λάβουν οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας (ομαδικό, άντρες, γυναίκες, έφηβοι, έφηβες).

ΒΡΑΡΕΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΑ: 
Οι βραβεύσεις του αγώνα, θα ξεκινήσουν αμέσως μετά την λήξη του χρονικού ορίου του αγώνα.

ΦΥΛΑΞΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜEΝΩΝ: 
Στη γραμματεία του αγώνα θα υπάρχει χώρος φύλαξης προσωπικών αντικειμένων. Παρόλο που ο χώρος θα φυλάσσεται σας συνιστούμε μέσα στην τσάντα σας να μην έχετε αντικείμενα αξίας και χρήματα. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ: 
Για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στην διοργάνωση του αγώνα εθελοντικά μπορούν να ενημερώσουν στα τηλέφωνα επικοινωνίας. Παρέχεται τεχνικό αναμνηστικό μπλουζάκι του αγώνα χορηγία της εταιρείας Agri-PRO Αρματάς Χατζηκωστής Ο.Ε.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ: 
Οι διοργανωτές είναι υποχρεωμένοι να διασφαλίσουν με κάθε τρόπο την παρουσία ιατρού και πρώτων βοηθειών κατά την διάρκεια του αγώνα και μέχρι την ολοκλήρωσή του.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ:
Όλοι οι συμμμετέχοντες οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να διατηρήσουν το φυσικό περιβάλλον καθαρό. Μετά την λήξη του αγώνα οι διοργανωτές έχουν την ευθύνη καθαρισμού της περιοχής του αγώνα.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

- Ιορδανίδου Δήμητρα 6977421163
- Γκογκίδης Δημήτρης 6972237838

Προστατεύουμε το περιβάλλον!
Φροντίζουμε τον εαυτό μας!
Συμμετέχουμε για το ευ αγωνίζεσθαι!

Ευχαριστούμε τους:

• AgriPRO Αρματάς – Χατζηκωστής Ο.Ε: Χορηγός της εκδήλωσης 
• Εταιρεία ΜΕΒΓΑΛ: Παροχή προϊόντων για τους συμμετέχοντες 
• Γκογκίδης Γιώργος Εϊδη Κιγκαλερίας / Κόκκορης Στέργιος Γεωπονικό Κατάστημα: Παροχή υλικών για το στήσιμο των αγώνων 
• Τυπογραφείο Λιθογραφείο: Γραφιστικά και εκτυπώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου