Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Το Δ.Σ. του Π.Α.Ο.Κουφαλίων αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ συνήλθε και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Κύριοι διοικούντες της Ε.Π.Σ.Μ. και της Ε.Ο.Δ./ΕΠΣΜ Βαρεθήκαμε να ζούμε συνέχεια στα γήπεδα τα ίδια γεγονότα με τους ίδιους πρωταγωνιστές!!

Επιτέλους ας τελειώσει η φαρσοκωμωδία περί καθαρού και δίκαιου πρωταθλήματος!!
Και λόγω των απόκρεων ας πέσουν οι μάσκες και ας μας πείτε τουλάχιστον ότι μας έχετε βάλει στο καρνέ σας προ καιρού για υποβιβασμό να μην προσπαθούμε για κάτι καλύτερο! Εδώ και πολλές αγωνιστικές εντός και εκτός, η διαιτησία βαδίζει σε θολά μονοπάτια. Αλλιώς δεν εξηγείτε το φαινόμενο αυτό να συμβαίνει μόνο στο σύλλογο μας κατ΄ επανάληψη.

Και η συμπεριφορά μας, παρά τα αλλεπάλληλα εσκεμμένα λάθη των διαιτητών κατ΄ εμάς, θεωρείτε πολύ συγκρατημένη!! Όπως και σήμερα ο διαιτητής Ζαφειρόπουλος έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα, επειδή έτσι ήθελε ή δεν γνωρίζουμε από που αλλού ορμώμενος? Αλήθεια ΤΡΆΒΗΓΜΑ της φανέλας του επιθετικού μέσα στην περιοχή από τον αμυντικό από πότε ΕΊΝΑΙ φάουλ εις βάρος του επιθετικού και όχι πέναλτι? Μήπως έχουν αλλάξει .... οι κανονισμοί διαιτησίας? Και αυτό το είδαν βέβαια και όλοι από τον πάγκο του ΠΑΎΛΟΥ ΜΕΛΆ!!! Έτσι κρίνονται δυστυχώς τις περισσότερες φορές οι αγώνες με διαιτητικές "αλχημείες" και καταδικάζετε η ομάδα μας όπως και την προηγούμενη Κυριακή ο "μεγάλος" Αγγελάκης στην Καρδία έπνιξε και αυτός το πέναλτι και η ομάδα μας πάλι έχασε, γιατί μάλλον έτσι .... έπρεπε να χάσει!!! 

Για αυτό και εμείς σας ζητούμε να μας ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας. Είμαστε αποφασισμένοι να περιφρουρήσουμε τα όποια δικαιώματα έχουμε καθώς και την ιστορία του συλλόγου μας. 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ             ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου