Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Ενημέρωση της Ένωσης Πολιτιστίκων Φορέων Ν.Θεσ/νίκης στον Δήμο Χαλκηδόνος για τον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο “Μ. Αλέξανδρος”

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, 10/03/2016, στο κοινοτικό κατάστημα Χαλκηδόνας, ενημέρωση των Πολιτιστικών φορέων του Δήμου Χαλκηδόνος από την Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Ν. Θεσσαλονίκης, σχετικά με τη συμμετοχή τους στον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο "Μέγας Αλέξανδρος" και τη στελέχωση των στάντ τροφοδοσίας των αθλητών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η αντιδήμαρχος Παιδείας, Υγείας, Πρόνοιας και Αθλητισμού του Δήμου Χαλκηδόνος κα. Κιαχαγιά Παρασχάκη Πολυξένη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Ν. Θεσσαλονίκης κ. Καράμπαλης, καθώς και οι συνδημότες μας και μέλη της Οργανωτικής  και Τεχνικής Επιτροπής του Μαραθωνίου κ.κ. Πανανάκης Ιωάννης, Ιωαννίδης Ιωάννης και Στογιαννάρης Κων/νος.

Παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι 12 πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του Δήμου μας, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις δράσεις και τις ενέργειες που είναι απαραίτητες από την πλευρά τους για την άριστη διοργάνωση του κορυφαίου αυτού αθλητικού γεγονότος.

Η ενημέρωση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση των διοργανωτών να είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τους Πολιτιστικούς φορείς του Δήμου για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της διοργάνωσης.

Σημειώνουμε επίσης, για την ενημέρωση των Δημοτών μας, πως δόθηκε παράταση στις αιτήσεις συμμετοχή ς των αθλητών μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 11 Μαρτίου 2016, ενώ συνεχίζονται απρόσκοπτα οι δηλώσεις των εθελοντών για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου