Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

ΔΤ: Παρουσίαση Δράσεων Δήμου Χαλκηδόνος σχετικά με την παρόδια στάθμευση

Πραγματοποιήθηκε εχθές Τετάρτη 09/03/2016 Συνάντηση Εργασίας - Φόρουμ Κινητικότητας με θέμα το Στρατηγικό Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ), υπό την αιγίδα του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης και με την συνεργασία όλων των φορέων της Μητροπολιτικής περιοχής της Θεσσαλονίκης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αποκλειστικό σκοπό την ουσιαστική ενημέρωση όλων των φορέων σχετικά με την πορεία εφαρμογής των μέτρων που αρχικά είχαν προταθεί στο Στρατηγικό Σχέδιο Βιώσιμης Ανάπτυξης και επιπλέον την συζήτηση σχετικά με τα μέτρα αντιμετώπισης και τις ενέργειες του εκάστοτε Δήμου σχετικά με την παρόδια στάθμευση.

Τον Δήμο Χαλκηδόνος εκπροσώπησαν ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ενέργειας, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Νεολαίας κ. Παπαμιχαήλ Ιωάννης και ο υπάλληλος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Νικολαΐδης Μιχαήλ.

Ο κ. Παπαμιχαήλ στην τοποθέτηση του, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει εκτενώς τις πρόσφατες ενέργειες του Δήμου μας σχετικά με το θέμα του περιορισμού της παρόδιας στάθμευσης αλλά και να αναφερθεί σε όσες προγραμματίζονται να υλοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα (τοποθέτηση σταθερών εμποδίων στις διασταυρώσεις, ανάπτυξη συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης, λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής και συνεργασία του Δήμου, της Τροχαίας και των Σχολείων με στόχο την ενημέρωση και την εκπαίδευση των μαθητών).

Τέλος, ο Δήμος Χαλκηδόνος βρίσκεται ήδη σε διαδικασία μελέτης στα πλαίσια του Στρατηγικού Σχεδίου Βιώσιμης Κινητικότητας.

Δείτε έδω  την Παρουσίαση  για την Βιώσιμη κινητικότητα του Δήμου Χαλκηδόνος

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ 
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου