Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Φλερτάρει με τη διαγραφή από τη ΝΔ ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Αντιμέτωπος με τη διαγραφή από τη ΝΔ είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά την απόφασή του να κατέλθει ως υποψήφιος περιφερειάρχης παρά το γεγονός ότι η ΝΔ δεν του έδωσε το επίσημο χρίσμα. Μάλιστα ο νυν περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστας, ο οποίος κατέλαβε το αξίωμα όταν εξέπεσε της θέσης ο «νομάρχης» Παναγιώτης Ψωμιάδης, είχε ένα έντονο φραστικό επεισόδιο με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Σαμαράς προόριζε τον κ. Τζιτζικώστα για υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ανακόψει τη δυναμική του σημερινού δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη που εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις ως ο επικρατέστερος να επανεκλεγεί.

«Ή Δήμο Θεσσαλονίκης ή τίποτα», είπε κατά πληροφορίες ο πρωθυπουργός στον «αντάρτη» Απόστολο Τζιτζικώστα. «Θα κατέβω στην Περιφέρεια», απάντησε στον πρωθυπουργό ο πρώην γαλάζιος βουλευτής, γιος του επίσης πρώην βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Τζιτζικώστα.

Μετά τον διάλογο αυτό η ρήξη της επίσημης ΝΔ με τον νεαρό Απόστολο Τζιτζικώστα ήταν γεγονός. Ο νυν περιφερειάρχης έσπευσε να εξαγγείλει την υποψηφιότητά του την Πέμπτη για να φέρει προ τετελεσμένων τη ΝΔ.
Πηγή: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου