Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Εκλογικά και άλλα - Δήμος Χαλκηδόνος

Του  Γιάννη Ιωαννίδη

Μια ομάδα νέων ανθρώπων συντάσσονται κοντά στους Ενεργούς Πολίτες του Δήμου Χαλκηδόνος , θέλοντας να κάνουν την ρήξη και την ανατροπή στις κατεστημένες συνήθειες σ’ αυτές που έφεραν σε τέλμα την ανάπτυξη του Δήμου. 

Σχόλια πολλά την ήμερα παρουσίασης της Ιδρυτικής Διακήρυξης σχόλια που οδηγούν και καθορίζουν ακριβώς την πορεία των Καραβανιέριδων στην δύσκολη οδό που διάλεξαν να διαβούν.

Μεστός λόγος, δίνοντας τον αέρα του Δημάρχου έργων και όχι λόγων, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις χωρίς διαχωριστικές γραμμές , γυρίζοντας σελίδα για το συμφέρον του Δημότη.

Με δημοκρατικές συζητήσεις συλλογικότητα αλληλεγγύη δεν αποδέχονται την εξυπηρέτηση προσωπικών φιλοδοξιών και την ικανοποίηση μικροπολιτικών εσωκομματικών παιχνιδιών τα οποία γίνονται σε βάρος των συμφερόντων των κατοίκων του Δήμου. 

Ας μπει ένα τέλος που θέλει τον Δημότη να είναι αμέτοχος στα πολιτικά κομματικά συμφέροντα του κάθε Δήμαρχου. Ο κάθε δημότης Χορηγός ανεξαρτητοποιεί από τα κέντρα εξουσίας τον Δήμαρχο. Δήμαρχος για τον Δημότη.

Οι Ενεργοί Πολίτες του Δήμου Χαλκηδόνας με συλλογικές δημοκρατικές διαδικασίες πήραν απόφαση να είναι οδηγός του καραβανιού αυτού ο οδοντογιατρός Φώτης Κυριακίδης.
Ένας δημότης μας που από χρόνια χάραξε σταθερή πορεία με όνειρο την Δημοκρατία την αξιοπρέπεια την ισονομία την αλληλεγγύη και το σεβασμό προς το περιβάλλον που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

Τα καραβάνι ξεκίνησε και ο δρόμος που χάραξε θα περάσει και από σας τους κριτές.
Εσείς κρίνοντάς τους να πιστέψτε ότι ο Δημότης μπορεί να αλλάξει των Δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου