Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Εκλογικά και άλλα - Συμμετοχή όλων

Του  Γιάννη Ιωαννίδη

Λίγες ήμερες πέρασαν από την Ιδρυτική Διακήρυξη της Κίνησης των Ενεργών Δημοτών Χαλκηδόνος για την κάθοδο τους στις Δημοτικές Εκλογές 2014 με υποψήφιο δήμαρχο τον Φώτη Κυριακίδη. Η συλλογικότητα η αγάπη των Ενεργών Δημοτών Χαλκηδόνος συναντά το πάθος. 

Η ευθύνη όλων όσων συμμετέχουν είναι τεράστια γράφοντας πολιτική ιστορία με την παρουσία τους. Προσδιορίζονται τα ποιοτικά εκείνα στοιχειά τα οποία προδιαγράφουν και αποτυπώνουν την λειτουργία του μέλλοντος σχετικά με το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στο πέρασμα αυτής της μικρής διαδρομής των Καραβανιέριδων η αποδοχή σας και η συμμέτοχη σας είναι απόδειξη των αλλαγών που έρχονται και θα συντελέσουν στον Δήμο μας.

Άξιον Εστί για τους Δημότες και τις Δημότισσες η αντίσταση.
Η αντίσταση και η αντίδραση των Δημοτών είναι αυτή που θα ακυρώση τα σχέδια αυτών που δεν αγαπούν τον Δήμο και τους Δημότες που υπακούν και δρουν μέσα από εντολές μεγάλων αφεντικών.

Άξιον εστί για μας τους απλούς Δημότες να μην δεχτούμε τις αλυσίδες που θέλουν να μας περάσουν.

Μπορούμε όλοι μαζί όχι διασπασμένοι αλλά ενωμένοι να τους τρομάξουμε και να φύγουν. Δεν θέλουμε άλλο Δημάρχους που διατέλεσαν και σώσανε τον Δήμο τους, με επαναλαμβανόμενες χιλιοειπωμένες υποσχέσεις και άστοχα έργα, θέλοντας ξανά να σώσουν τον νέο καλλικρατικό Δήμο Χαλκηδόνος . 

Άξιον εστί για τους Καραβανιέριδες και σ’ αυτούς που προστίθενται αγωνιζόμενοι αφυπνίζοντας τις κοιμισμένες συνειδήσεις.

1 σχόλιο:

  1. Γεμάτο ορθογραφικά, συντακτικά και γραμματικά λάθη το κείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή