Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Παρατηρήσεις στο άρθρο του Νίκου Ηλιάδη στην Κυριακάτικη Μακεδονία 16/02/2014 για τις δημοτικές εκλογές

Του  Ιωαννη Ιωαννίδη

Παρατηρήσεις στο άρθρο του Νίκου Ηλιάδη στην Κυριακάτικη Μακεδονία 16/02/2014 σελίδα δεκατρία από τον συνοδοιπόρο των Καραβανιέριδων Ιωάννη Ιωαννίδη.

Οι εποχές που δημοσιογραφικά τρικ επηρέαζαν την πολιτική απόφαση των Εκλογέων - Δημοτών έχει περάσει αντιστρεπτή. Σήμερα που υπάρχουν και τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης ο πολίτης είναι σφαιρικά ποιο ενημερωμένος και μπορεί να διαμορφώσει την δική του άποψη. Αυτά που του σέρβιραν τόσα χρόνια τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι ως τέταρτη εξουσία παίζοντας κομματικά παιγνίδια είναι πλέον ξεπερασμένα.

Αυτές οι πρακτικές μας φτάσανε στην κατάρρευση της ηθικής και της αξιοκρατίας.

Στο φύλο της Κυριακάτικης Μακεδονίας (Μια από της δυο εφημερίδες στην βόρειο Ελλάδα που έχουμε και οφείλουμε να τις κρατήσουμε ζωντανές ) στις 16 Φεβρουαρίου 2014 στην σελίδα δεκατρία και στο άρθρο του Νίκου Ηλιάδη "ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Έκλεισαν οι υποψήφιοι στο νομό Θεσσαλονίκη",  αναφερόμενος στον Δήμο Χαλκηδόνος με γύρισε πίσω σε άλλες εποχές και σκέψεις.

Μπορώ να δικαιολογήσω τον αγαπητό αρθρογράφο ότι υπό την πίεση του χρόνου έκανε δυο λάθη.

Πρώτον: Στις φωτογραφίες περιέχει την φωτογραφία του νυν Δημάρχου κυρ Μπίκου και ενός προ τετραετίας Δημάρχου και όπως οφείλει απέναντι στις αξίες των αρχών και της ιεραρχίας έπρεπε να βάλει τον πρώην Δήμαρχο κ. Δαϊκούδη. όποιος θα είναι και υποψήφιος.

Δεύτερον: Προς το τέλος του άρθρου αναφέρει ότι τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει ο υποψήφιος Φώτης Κυριακίδης. Σας βεβαιώνω ότι αν είχατε διαβάσει την ιδρυτική διακήρυξη των Ενεργών Δημοτών Χαλκηδόνος την μοναδική που μέχρι στιγμής που έχει παρουσιαστή δημόσια.

Επίσης αν παρακολουθούσατε την ομιλία του κ. Κυριακίδη θα είχατε βγάλει ακούραστα το συμπέρασμα ότι στους Ενεργούς Δημότες υπάρχουν πολίτες από όλα τα χρώματα δίνοντας τον παλμό της αλλαγής του Δήμου, εκτός των εντολοδόχων των κομμάτων θέλοντας ένα Δήμο που του αξίζει για τους Δημότες του.

Έκτος αυτού ο Σύριζα στηρίζει επίσημα άλλον υποψήφιο.

Μια και ασχολείστε με την αγνή δημοσιογραφία ρίξτε μια ματιά και στον ηλεκτρονικό τύπο της περιοχής και στην ιστοσελίδας των Ενεργών Δημοτών Χαλκηδόνος ακόμα και στο Facebook, θα σας εξυπηρετήσει στο επόμενο άρθρο ως προς την σωστή σας πληροφόρηση

Υ.Γ. Πολλές φορές στον παρελθόν οι φίλοι, μας εξαπάτησαν και εκτεθήκαμε.

Μ΄ εκτίμηση 
Ιωάννης Ιωαννίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου