Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμό Ρομά στην Χαλκηδόνα

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας βρίσκεται σε εξέλιξη από τις πρωινές ώρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας κάνουν έρευνες στην περιοχή και προχωρούν στην προσαγωγή ατόμων που κρίνονται ύποπτοι.

Η ΓΑΔΘ κάνει γνωστό πως η επιχείρηση πραγματοποιείται με στόχο την «αντιμετώπιση της εγκληματικότητας» και αναμένεται τις επόμενες ώρες να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την αστυνομική επέμβαση. 
Πηγή:  thestival.gr

8 σχόλια:

  1. OXI MONO STA GYFTIKA KAI STOYS ALBANOUS KAI ROUMANOUS AKOMH KAI SE ELLHNARADES NA GINEI ELEGXOS ARKETA PAIDIA SKOTOSAN OI ALHTES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.
    ΤΟ Α.Τ. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ή ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ;
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ (ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΤΡΕΠΑΝ ΝΑ 'ΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΟΥΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ Ή ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΙΖΟΥΝ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΛ.ΑΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΒΟΡΡΑ ΡΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΡΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ-ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΚΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΚΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΒΑΡΗ.
    ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΤΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΛΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΡΙΞΑΝΕ....ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΧΑΛΑ.... ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εξω οι gyftoi αλλα και αυτοι που τους εφεραν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ARA PAIDIA BRHTE TROPOYS NA PROSTATECETE TA PAIDIA SAS. TA MISA PAIDIA THS XALKHDONAS EINAI XAMENA TA ALBANAKIA KAI TA GYFTAKIA ME TA PODHLATA TROFODOTOYN TA TSIGARA GINETAI XAMOS KANENAS NA MHN EINAI SIGOYROS GIA TO PAIDI TOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΦΟΔΟ,4 Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΚΑΙ 8 Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΟΛΑ ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΝΑΙ?ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΗΜΕΝΑ.ΔΙΑΦΘΩΡΑ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ,ΟΛΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΡΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οτι και να κανουν οι τσιγγανοι που σκορπαν τον θανατο δεν προκειται ουτε να πιαστουν ουτε να φυγουν,γιατι μεσα στο αστυνομικο τμημα κουφαλιων υπαρχου οι ρουφιανοι που τα περνουν απο αυτουσ,παντα γνωριζουν ποτε θα κανει εφοδο η αστυνομια κ τα εξαφανιζουν.το μαθαμε το ποιημα απο εξω οτι εγινε θα ξεχαστει πολυ γρηγορα.ο μονοσ τρποσ ολο το χωριο με τσαοεσ κ φτυαρια κ μαζι μασ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.κριμα στα παιδια των συχωριανων μασ που ειναι μπλεγμενα με τον θανατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή