Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Βίντεο: Καρέ καρέ η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στον καταυλισμό Ρομά στη Χαλκηδόνα

Το βίντεο της επιχείρησης της αστυνομίας που έλαβε χώρα νωρίς χθές το πρωί σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή της Χαλκηδόνας, στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινόμενου της εγκληματικότητας, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, δικυκλιστών ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων καθώς και αστυνομικών του Τμήματος Κουφαλίων, κατά την οποία:

• Ελέγχθηκαν 25 άτομα, καθώς και 10 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα,
• Συνελήφθησαν 2 άτομα, ηλικίας 40 και 47 ετών, (άνδρας γυναίκα αντίστοιχα), για παραβάσεις Νόμων «Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών» και «Περί Όπλων».
Επιπροσθέτως, διενεργήθηκαν δεκατρείς 13 νομότυπες έρευνες σε οικίες, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
18,8 γραμμάρια κάνναβης,
8 μικροδέματα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 1,8 γραμμαρίων καθώς
Και μία καραμπίνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Παρόμοιες αστυνομικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον σε διάφορες περιοχές αρμοδιότητας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.
Πηγή: thestival.gr
 Δείτε το video:
 

4 σχόλια:

  1. οτι και να κανουν οι τσιγγανοι που σκορπαν τον θανατο δεν προκειται ουτε να πιαστουν ουτε να φυγουν,γιατι μεσα στο αστυνομικο τμημα κουφαλιων υπαρχου οι ρουφιανοι που τα περνουν απο αυτουσ,παντα γνωριζουν ποτε θα κανει εφοδο η αστυνομια κ τα εξαφανιζουν.το μαθαμε το ποιημα απο εξω οτι εγινε θα ξεχαστει πολυ γρηγορα.ο μονοσ τρποσ ολο το χωριο με τσαοεσ κ φτυαρια κ μαζι μασ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.κριμα στα παιδια των συχωριανων μασ που ειναι μπλεγμενα με τον θανατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΦΟΔΟ,4 Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΚΑΙ 8 Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΟΛΑ ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΝΑΙ?ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΗΜΕΝΑ.ΔΙΑΦΘΩΡΑ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ,ΟΛΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΡΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΡΑΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ Η ΕΛ.ΑΣ. ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ; ΔΕΝ ΝΤΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ; Η ΕΛ.ΑΣ. ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΩΝ ΒΡΩΜΟΓΥΦΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΦΟΔΟΥΣ ΣΤΟΝ ΓΥΦΤΟΜΑΧΑΛΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΕΤΟ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ, ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΟΧΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΚΕΙ ΕΜΕΤΟ!!!!ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ!!!ΕΖΗΣΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΑΡΗΚΤΩΝ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ.ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΘΟΡΥΒΟ.ΤΟΥΣ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΡΗΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΩΤΕΣ.ΣΑΣ ΦΤΥΝΩ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ Ή ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή