Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Φθινόπωρο από σήμερα!

Αίθριος θα είναι, σε γενικές γραμμές, ο καιρός σε όλη τη χώρα ως τη Δευτέρα, ωστόσο, κυρίως, στα βόρεια ορεινά αναμένεται να πέσουν τα πρωτοβρόχια του Σεπτέμβρη. Παράλληλα, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. 
Θεσσαλονίκη
Αίθριος θα είναι αύριο ο καιρός στη Θεσσαλονίκη, με θερμοκρασίες από 23 ως 32 βαθμούς Κελσίου.
Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι σε γενικές γραμμές καθαρός με μικρή πιθανότητα βροχής κατά τη διάρκεια της μέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 ως 31 βαθμούς Κελσίου.
Την Κυριακή, πιθανότατα θα βρέξει το πρωί, ωστόσο ο καιρός θα είναι αίθριος για το υπόλοιπο της μέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 ως 29 βαθμούς Κελσίου.
Καθαρός θα είναι ο καιρός τη Δευτέρα με θερμοκρασίες από 22 ως 29 βαθμούς Κελσίου.
Η γενική πρόγνωση της ΕΜΥ για όλη τη χώρα
Παρασκευή 02-09-2011
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά με πιθανότητα να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ τοπικά στα ανατολικά πελάγη 6 και πρόσκαιρα στα νοτιοανατολικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο.
Σάββατο 03-09-2011
Καιρός: Αρχικά αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά κυρίως της βόρειας χώρας.
Άνεμοι: Στα δυτικά βορείων διευθύνσεων 3 με 5 πρόσκαιρα το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο βορειοδυτικοί 6 μποφόρ . Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στο νότιο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ .
Θερμοκρασία: Στα δυτικά νέα μικρή άνοδος . Στις υπόλοιπες περιοχές χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Κυριακή 04-09-2011
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα βόρεια ορεινά .
Άνεμοι: Στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ . Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε πτώση στα ανατολικά.
Δευτέρα 05-09-2011
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα βόρεια ηπειρωτικά.
Άνεμοι: Στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Αιγαίο 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 
 Πηγή: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου