Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024

Επίσκεψη Ν. Ανδρουλάκη στο Δήμο Χαλκηδόνας στα Κουφάλια

Επιμέλεια: Κων/νος Στογιαννάρης
Μέλος της Έ.ΔΗ.Π.Η.Τ Μακεδονίας - Θράκης

Το μεσημέρι της Κυριακής 27/10 ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, επέλεξε το Δήμο Χαλκηδόνας και τα Κουφάλια για την πρώτη του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη μετά τις εσωκομματικές εκλογές, δείχνοντας έτσι την εκτίμησή του για την ισχυρή στήριξη που έλαβε από τους κατοίκους της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της βόλτας του στα Κουφάλια, ο κ. Ανδρουλάκης άκουσε με προσοχή τα προβλήματα των πολιτών την ακρίβεια και για σημαντικά προβλήματα της καθημερινότητας.

Επίσης άκουσε και τα προβλήματα των αγροτών, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω των χαμηλών τιμών των προϊόντων και της έλλειψης κρατικής στήριξης. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεσμεύτηκε να σταθεί αρωγός στους αγρότες και να αγωνιστεί για την επίλυση των προβλημάτων τους.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης Ανδρουλακης συνοδευόμενος από τον Θανάση Γλαβίνα, μέλος του Πολιτικού Συντονιστικού Κέντρου του ΠΑΣΟΚ, μέλη του κόμματος, τον Χρήστο Παπαστεργίου, επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο στελέχη του βουλευτικού του γραφείου στη Θεσσαλονίκη, τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Νικος Ξυλουρης, Κωνσταντινα Αδάμου και Χριστίνα Αλυρη, τον υποψήφιο βουλευτή Β' Θεσσαλονικης Γ. Μπατζαρακίδη, και μέλη της Τοπικής και Νομαρχιακής Επιτροπής έγινε δεκτός με θερμές χειραψίες από τους πολίτες στον πεζόδρομο του χωριού που έσπευσαν να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του. «Θα είμαστε παντού. Δίπλα στους πολίτες που απαιτούν μια δίκαιη κοινωνία και μια ισχυρή πατρίδα και απέναντι σε μια κυβέρνηση που δεν έχει να προσφέρει τίποτα στον τόπο.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους πολίτες στα Κουφάλια για τη θερμή υποδοχή», έγραψε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το προγραμμα συνεχίστηκε για τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στη Κατερίνη και συγκεκριμένα στη Μεσαία Μιλιά οπου διεξάγεται σήμερα Γιορτή Τσίπουρου. Ο Νικος Ανδρουλακης δε παρέλειψε να δοκιμάσει από ντόπιους «μια ολιά για το καλό». 

Παρακάτω ακολουθούν Βίντεο και Φωτογραφίες από την εκδήλωση:

 
Πηγή Βίντεο ΑΕΠ-ΜΠΕ
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου