Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Πλατύ Ημαθίας: Νεκρός ηλικιωμένος που παρασύρθηκε από τρένο στον σιδηροδρομικό σταθμό

Η είδηση του θανάτου ενός ηλικιωμένου άνδρα, ο οποίος παρασύρθηκε από τρένο στον σιδηροδρομικό σταθμό του Πλατέος, σκόρπισε θλίψη και προβληματισμό.

Ένας άνδρας ηλικίας 73 ετών έχασε τη ζωή του, όταν,

υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε στις σιδηροδρομικές γραμμές και παρασύρθηκε από την επιβατική αμαξοστοιχία. Το συμβάν σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 11/10/24 στον σταθμό του Πλατέος, στη γραμμή Θεσσαλονίκη - Λάρισα.

Ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Εν συνεχεία παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Οι αρχές διερευνούν τα αίτια του τραγικού συμβάντος, αποκλείοντας προς το παρόν την εγκληματική ενέργεια. 

τος: Η Hellenic Train εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του θανόντος. Η αμαξοστοιχία συνέχισε το δρομολόγιό της μετά από μία ώρα καθυστέρηση. Οι αρχές προχώρησαν στις απαραίτητες ενέργειες για την διερεύνηση του συμβάντος και την διαπίστωση των αιτίων. 

Τι σημαίνει αυτό το περιστατικό:

Υπενθύμιση για την ανάγκη τήρησης των μέτρων ασφαλείας στους σιδηροδρομικούς σταθμούς. Ένα τραγικό γεγονός που θλίβει την τοπική κοινότητα.

 Ένα περιστατικό που αναδεικνύει την ανάγκη για συνεχή βελτίωση των υποδομών και των συστημάτων ασφαλείας στους σιδηροδρομικούς σταθμούς. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής είναι περιορισμένες και η έρευνα για τα αίτια του συμβάντος βρίσκεται σε εξέλιξη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου