Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Πρόσκληση συμμετοχής στην 8η συνάντηση ερασιτεχνικών θιάσων "ΘΥΜΕΛΗ"

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει για όγδοη χρονιά στην πόλη μας, τη «ΘΥΜΕΛΗ» στο Θέατρο «METROPOLITAN THE URBAN THEATER» Αλ. Φλέμινγκ 2 & Βασ. Όλγας 65 Θεσσαλονίκη. 

Μια συνάντηση ερασιτεχνικών θιάσων, δίνοντας τους βήμα για να δείξουν τις θεατρικές τους δημιουργίες σε ένα ευρύτερο κοινό, με Ελεύθερη πάντα είσοδο. Φέτος, η Θυμέλη, θα πραγματοποιηθεί από τις 15 Μαΐου έως 19 Μαΐου 2024

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής σε όλους τους φορείς – δημόσιους και ιδιωτικούς- που δραστηριοποιούνται θεατρικά με ομάδες ενηλίκων. 

Κάθε ομάδα καλείται να λάβει μέρος με μία θεατρική παράσταση στην οποία θα συμμετέχουν κατά βάση ενήλικες. 

Η αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να περιλαμβάνει ένα νέο Θεατρικό έργο, τον τίτλο της παράστασης, τα ονόματα των συντελεστών και των συμμετεχόντων, περίληψη έργου, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας του υπεύθυνου της ομάδας. 

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 15η Μαρτίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση kepothe@otenet.gr με θέμα «ΘΥΜΕΛΗ ΜΑΙΟΣ 2024». Σας καλούμε και σας περιμένουμε σε ένα γοητευτικό θεατρικό ταξίδι! Για πληροφορίες: www.kepo.gr, 2310 – 602599

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου