Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Σε αργία τέθηκαν οι οι Παναγιώτης και Διονύσης Ψωμιάδης που εξελέγησαν δημοτικοί σύμβουλοι Θεσσαλονίκης

Σε αργία τέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου από την αποκεντρωμένη διοίκηση Μακεδονίας Θράκης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του δήμου Θεσσαλονίκης "Δύναμη Πολιτών" Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο αδελφός του, δημοτικός σύμβουλος, Διονύσης Ψωμιάδης.

Η αποκεντρωμένη διοίκηση παρέδωσε στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Δρόσο Τσαβλή, τις αποφάσεις με τις οποίες τίθενται σε αργία τα αδέλφια Ψωμιάδη, που εξελέγησαν δημοτικοί σύμβουλοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του περασμένου Μαΐου.

Ο κ. Τσαβλής, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφερε πως κάλεσε στο δημαρχείο τον Παναγιώτη Ψωμιάδη προκειμένου να υπογράψει και να παραλάβει την απόφαση, και πως σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 26-09-2019.

Να αναφέρουμε ότι την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, διέταξε προκαταρκτική εξέταση, για να διαπιστωθεί για ποιον λόγο καθυστερούσε η απόφαση του συντονιστή της αποκεντρωμένης διοίκηση Μακεδονίας Θράκης για τους αδελφούς Ψωμιάδη, οι οποίοι είχαν ορκιστεί δημοτικοί σύμβουλοι από τις 26 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου