Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Εύοσμος: "Μία Συναυλία με χιλιάδες μηνύματα αλληλεγγύης"

Περισσότερα από 2500 άτομα έστειλαν ένα τριπλό ηχηρό μήνυμα αγάπης ανθρωπιάς και αλληλεγγύης αποδεχόμενοι το κάλεσμα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, για την ενίσχυση των κοινωνικών του δομών (κοινωνικό παντοπωλείο - κοινωνικό φαρμακείο) κατακλύζοντας από νωρίς τον χώρο του ΔΑΚ «Βούλα Πατουλίδου» όπου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συναυλία του αγαπητού θεσσαλονικιού ερμηνευτή Κώστα Μακεδόνα.

Αυτός ο ιερός - κοινωνικός και φιλανθρωπικός στόχος τέθηκε για πρώτη φορά πέρσι και επαναλήφθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία διότι όλοι όσοι προσήλθαν αντί εισιτηρίου προσέφεραν τρόφιμα και φάρμακα για τις ευπαθείς ομάδες του δήμου μας.

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού - Παμπουκίδου Αθηνά« Για δεύτερη χρονιά όλοι μαζί επιβεβαιώσαμε τον κανόνα που λέει ότι κάθε φορά που ο πολιτισμός συναντά τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη, ο κόσμος μας γίνεται καλύτερος. Και αυτό έγινε με την φωνή του αγαπημένου μας ερμηνευτή, Κώστα Μακεδόνα, η οποία άλλοτε έχει τη δύναμη να μας συγκινεί , άλλοτε να μας ηρεμεί, άλλοτε να μας ξεσηκώνει, αλλά και να μας ενώνει για έναν καλό σκοπό όπως σήμερα» δήλωσε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κορδελιού Ευόσμου, κ. Αθηνά Παμπουκίδου, φανερά συγκινημένη αλλά και χαρούμενη από την αθρόα προσέλευση του κόσμου.

Για όλους εμάς, συνέχισε στη Νέα Διοίκηση του δήμου, με δήμαρχο τον Κλεάνθη Μανδαλιανό -εθελοντή γιατρό στο κοινωνικό ιατρείο του δήμου μας από την ημέρα που ιδρύθηκε - η Κοινωνική Πολιτική δεν είναι "φιλανθρωπία" αλλά μια υπεύθυνη και συνεχής ανθρώπινη πράξη αλληλεγγύης για να στηρίξουμε όλους όσοι έχουν ανάγκη με διάφορους τρόπους όπως αυτή η συναυλία» κατέληξε η κ. Παμπουκίδου.


Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και ΚΕΠ - Δεβετζή Πεσματζόγλου Φωτεινή « Μία Συναυλία με χιλιάδες μηνύματα αλληλεγγύης» «Με μεγάλη χαρά καλωσορίσαμε στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου τον αγαπημένο Θεσσαλονικιό τραγουδιστή Κώστα Μακεδόνα, σε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση που μας ταξίδεψε στα μονοπάτια του ποιοτικού ελληνικού τραγουδιού. 

Ωστόσο, η χθεσινή συναυλία δεν ήταν μόνο μια σημαντική πολιτιστική διοργάνωση του δήμου μας. Ήταν κάτι πολύ περισσότερ», τόνισε αρχικά η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και ΚΕΠ, κ. Φωτεινή Δεβετζή Πεσματζόγλου, για να προσθέσει: «Ενώσαμε τις δυνάμεις μας χθες στο ΔΑΚ Ευόσμου και όλοι μαζί στείλαμε ένα δυνατό μήνυμα ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται. Ότι δεν είναι μόνοι! Ότι είμαστε κοντά τους και τους στηρίζουμε! Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που ανταποκριθήκατε σε αυτό το κάλεσμα αγάπης και προσφοράς για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου. Η παρουσία και η συμμετοχή σας, η διάθεσή σας να συνδράμετε στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο δήμος μας για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, είναι πραγματικά συγκλονιστική», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου