Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Νέο θεατρικό εργαστήρι Κουφαλίων " ΊΧΝΑΙ"


Το νέο θεατρικό εργαστήρι Κουφαλίων " ΊΧΝΑΙ" είναι έτοιμο και συστήνεται... Η θεατρική ομάδα που ξεκινάει μόλις σήμερα σας καλοσωρίζει και προσκαλεί όποιον-α ενδιαφέρεται να δοκιμάσει την υποκριτική τέχνη στους κόλπους της. 

Το έμπειρο Δ.Σ., ο πολυδιάστατος σκηνοθέτης και τα μέλη της ομάδας που διαθέτουν όραμα και διάθεση για δουλειά είναι έτοιμοι να οργανώσουν και να ανεβάσουν αξιόλογες παραστάσεις. 

Στόχος της ομάδας εκτός από τις παραστάσεις ενηλίκων είναι και οι παιδικές παραστάσεις. Προσεχώς θα γίνουν και παιδικά τμήματα υπό την διεύθυνση ειδικού παιδαγωγού- σκηνοθέτη. Η παραγωγή ταινιών μικρού μήκους, εικαστικά δρώμενα και πολλά άλλα είναι μέσα στους στόχους αυτής της ομάδας... Σύντομα θα οριστεί η πρώτη ανοιχτή συνάντηση και ευκαιρία να μας γνωρίσετε.

Το Δ.Σ. αποτελείται από:
Πρόεδρος: Σαραφίδης Ιωάννης
Αντιπρόεδρος: Χατζηδημητρίου Παναγιώτα
Ταμίας: Μπομπούδης Χρήστος
Γραμματέας: Ιντζέ Αναστασία
Μέλος: Παπάζογλου Βαγγέλης
 Καλλιτεχνική διευθύντρια: Τσαμίδα Μαρίζα
Σκηνοθέτης: Μάζνης Τρύφωνας.

Όλοι εμείς σας καλωσορίζουμε και σας προσκαλούμε την Τέταρτη 18-9 και ώρα 7:00μμ στο Πνευματικό Κέντρο Κ. Χατζάκος στα Κουφάλια για την πρώτη επίσημη συνάντηση. Τηλ. Επικοινωνίας: 6977505134 Σαραφίδης Γιάννης 6941569767 Χ`δημητρίου Γιώτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου