Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Νέος Δήμαρχος Χαλκηδόνος o Σταύρος Αναγνωστόπουλος

O Σταύρος Αναγνωστόπουλος εκλέχθηκε δήμαρχος στον δήμο Χαλκηδόνος.

Σύμφωνα με τελικά αποτελέσματα (100% ενσωμάτωση των ψήφων), οι δύο υποψήφιοι λαμβάνουν:

Σταύρος Αναγνωστόπουλος (Δύναμη Αναγέννησης): 59,26%

Μαυρουδής Μηντσιούδης (Πρώτα ο πολίτης): 40,74%

Ο Σταύρος Αναγνωστόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 30 Μαρτίου 1970. Γιος του παλιού αυτοκινητιστή Δημητρίου Αναγνωστόπουλου από τον Άγιο Αθανάσιο και της Παγώνας Βλαϊκίδου από τα Κουφάλια.

Αποφοίτησε από το Λύκειο Αγίου Αθανασίου και στη συνέχεια σπούδασε στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απ’ όπου πήρε το δίπλωμα του Πολιτικού Μηχανικού το 1994. Υπηρέτησε στο στρατό σαν έφεδρος Αξιωματικός του Μηχανικού.

Διατηρεί τεχνικό γραφείο στον Άγιο Αθανάσιο ως μελετητής δημοσίων και ιδιωτικών έργων, με μεγάλη εμπειρία στη σύνταξη και υποβολή προτάσεων χρηματοδότησης έργων από ευρωπαϊκά και περιφερειακά προγράμματα. Είναι παντρεμένος με την οικονομολόγο Αικατερίνη Γισδάκη και πατέρας δύο μαθητριών, της Χρυσούλας και της Δήμητρας.

Έχει συμμετάσχει σε διάφορες διοικητικές θέσεις αποκτώντας σημαντική εμπειρία. Διετέλεσε: o Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Πολιτικών Μηχανικών, o Μέλος της Κοσμητείας της Πολυτεχνικής Σχολής, o Μέλος της Συγκλήτου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης. Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Αγίου Αθανασίου. Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Αγίου Αθανασίου. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΑΘ Παγίων.

Μέλος του ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού -Λουδία- Αλιάκμονα Σήμερα εξακολουθεί να δραστηριοποιείται στην Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Χαλκηδόνος, στο χώρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου και του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Θεσ/νίκης των οποίων είναι μέλος. Επίσης συμμετέχει στο Σύνδεσμο Ανατολικορωμυλιωτών Θεσσαλονίκης και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Αθανασίου, συμβάλλοντας στην προσπάθεια για την διατήρηση των παραδόσεων και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου